Domů Zboží Od CHALUHA shop

Nonna / hnědá

3 835 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od CHALUHA shop

Katalogové č.: 6936390
Zobrazení: 24x
Vloženo: 8.12.2015
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dámská bunda velikost: neuvedena/na zakázku

Barva odpovídá grafickému náhledu, fotografie je pouze ilustrační.

Nonna je naprosto univerzální městsky/sportovní bunda z funkčních materiálů, které jsou vhodné do většiny podmínek, se kterými se můžete "venku potkat". Vrchní vrstva je z tenčeného softshellu, velmi poddajné, měkké látky, se zvýšnou odolností  proti oděru (oděr se vztahuje na membránu, ne na samotný povrch materiálu / pokud chcete kabát "zátěžovější" kontaktujte nás, probereme s Vámi parametry a zvolíme vhodný materiál). Tento typ navíc nepůsobí klasickým "neoprenovým" dojmem, naopak jeho struktura je spíše textilní, matná, s charakterem vazby. Softsell je vyvinut jako sportovní materiál určený pro aktivní pohyb, je nepromokavý, ochrání před větrem a je vysoce prodyšný. Tento typ je pak navíc bez zdraví "neprospěšnému" formaldehydu. Vnitřní vrstva je pak hřejivý velmi příjemný úplet s šedo/bílým rastrem.

Bunda je tzv. vrchní vrstva, narozdíl od kabátku není vypodšívkována, pokud však oceňujete spíše vrstvené oblečení, získáte v Nonně prakticky celoroční bundu.

Střih je projmutý, délka ke kyčlím, s možností stažení. Dostatečně dlouhé rukávy cca do poloviny dlaně jsou zakončeny manžetou, pomocí knoflíčků, pak můžete regulovat jejich šířku. V pravém boku funkční kapsa. Vsazená kapuca a rolák se skrytým zipem - vrstvený efekt. Bunda není propínací, obléká se pouze "přes hlavu".

Bundu je možné nechat ušít ve více barevných variantách, pro aktuální nabídku nás kontaktujte.

Bundu doporučujeme prát na 30°C, pomocí jemného pracího prášku, v žádném případě nepoužívejte aviváž - materiál by ztratil nepromokavou vlastnost, nechte volně schnout zavěšené na ramínku, nežehlit, nepoužívat sušičku.

Menu
--