Domů Zboží Od STJ

OBAL NA ELEKTRONIKU (L) Florbalový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 12269057
Zobrazení: 9x
Vloženo: 26.2.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Větší měkce vyztužený obal se sportovním motivem a zadní koženkovou stranou světle modré barvy pohodlně pojme telefony, disky či jinou elektroniku do rozměru 9x16cm. V případě znečištění snese i praní v pračce.

Obal má praktické poutko, na které je možné připnout přiloženou šnůrku s karabinou a nosit jej i na krku.

Kromě uložení elektroniky najde využití i jako jednoduchá peněženka, taštička na drobnosti do kabelky nebo náhrada za kapsičku na krk. Osobně tuto velikost kapsičky používám k uložení svého telefonu iPhone X. Uchováváme v něm také nabíječku a náhradní baterii k fotoaparátu. Manžel má v této velikosti pouzdra uloženy vrtáky. 

 

Obal byl ušit bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k jeho ušití byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: cca 19x10,5cm pro pohodlné uložení přístrojů do velikosti 16x9cm

Materiálové složení: vnější látka 100% bavlna s obrázkovým motivem podžehlená zažehlovacím vatelínem (tzv. sakonem), zadní strana kapsičky koženková - světle modrá, látka podšívky 100% bavlna barevně ladící s vnějším motivem - modrá, zip plastový spirálový 3mm s kovovým jezdcem, štítek s označením značky 100% polyester, poutko a šňůra 100% polyester, karabina z obecného kovu stříbrné barvy

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně nebo v pračce s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit je možné pouze látkové části na střední stupně bez napařování, zip, koženku a štítek s poutkem nežehlit

Menu
--