Domů Zboží Od Léčivé šperky

OCHRÁNCE - celá sada

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 4005528
Zobrazení: 58x
Vloženo: 20.6.2013
Počet srdcí: 56x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Tento šperk byl navržen nejen k očistě, ale i ochraně. Křišťál jak známo čistí a podpoří energii jiného kamene. Tudíž olivín, který je ochranným kamenem, je ve své energii podpořen. Olivín spadá do čakry srdce, takže ve vás probudí i hlubší lásku.

Náhrdelník z chipsů křišťálu a tromlovaných zlomků olivínu, který je navlečený na lanku a doplněný komponenty z kovu. K němu jsem vytvořila náušnice ve stejných tónech, ze sejných kamenů.

Rozměry: obvod náhrdelníku 45 cm, náušnice délka 5,5 cm včetně háčku

Křišťál, tzv. horský, čirá odrůda obecného křemene, výskytem jeden z nejrozšířenějších minerálů, se už od nepaměti těšil velké oblibě. Ve starém Řecku se věřilo, že jde o zkamenělý led svatých vod, který ani v nejsilnějším žáru neroztaje. Budhismus ho řadí mězi sedm drahocenností, jako kámen duchovního poznání, čistoty a dokonalosti náhledu. Celá tisíciletí byl považován za účinný talisman s tajemnými magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guinei s jeho pomocí přivolávají déšť. Tibeťané ho dodnes používají jako lék na otevřené rány. Japoncům symbolizuje trpělivost moudrost a dokonalost a americkým Indiánům je prostředníkem při komunikaci s duchovním světem. Křišťál symbolizuje světlo na Zemi, jeho očistnou, léčivou energii. Působí jako katalyzátor, který v nás urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí.

Olivín, zařící ve své drahokamové kvalitě zlatozeleným svitem, je dnes zejména ctěn a nošen jako ochranný kámen proti zlým duchovním silám, které se nám snaží uškodit. Pomáhá nám překonat pocit odcizení. Podobně jako chryzopras nás i olivín svým jemným vlněním přivádí do těsného spojení s rostlinným světem, kde často nacházíme po každodenním shonu úlevu a odpočinek. Jeho zář nás obdarovává teplem, životností, radostnou náladou a svěží energií, přičemž, stejně  jako i jiné zelené kameny, spadající pod čakru srdce, uklidňuje, očišťuje a vyvažuje celý náš organismus.

Čerpáno z: Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Menu
--