Domů Zboží Od Léčivé šperky

Ochránce štěstí - přívěsek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5163764
Zobrazení: 29x
Vloženo: 22.5.2014
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Přívěsek tvořený s láskou a energií. Plný lásky vede k harmonii a vnitřnímu klidu.

Rozměr: 10 x 2,5 cm

Cena je za přívěsek, pokud budete chtít i obruč, napište vnitřní poštou a vystavím jí zvlášť - cena bude 10,-

Očista: Tyrkys je choulostivý na prudkou změnu teplot, pot, oleje a kosmetiku. Proto ho raději nenosíme trvale na těle a po každém nošení ho čistíme ve vlažné vodě. Nabíjíme delší dobu na nepřímém slunci. Na přímém slunci nabíjíme pouze začíná-li ztrácet svoji původní svěží barvu :-)

Tyrkys je považován za kámen štěstí. Velmi si ho vážili v Osmanské říši, dále Aztékové, Tibeťané a Egypťané pro jeho magické účinky. Indiány je považován za strážce těla, který dokáže ochránit před neštěstím a nehodami. Tyrkys je symbol modrého nebe a moře. Má schopnost rozptýlit negativní pocity a vjemy, případně je vstřebat dříve než se uloží v našem vědomí. Vzácná kombinace modré a zelené nás učí udržovat rovnováhu mezi duchovními ideály a životní energií Země. Podle tradice tyrkys vytváří svojí vibrací kolem našeho těla jisté silové pole, chránící nás před zlými duchovními silami. Ochraňuje nás před černou magií a škodlivými  vlivy prostředí. Nejvzácnější a nejpodivuhodnější je barevná změna, která nás varuje před osudovými ranami a změnami zdravotního stavu. Krátkým pobytem na slunci se jeho jasné barvy opět navrátí. Měl by napomáhat při zánětlivých onemocněních krku, průdušek a plic a při srdečních obtížích.

Turmalín je chemicky nejsložitější drahý kámen, který osahuje celou řadu prvků, přičemž kolísavost chemického složení je závislá na zbarvení. Umělce bby měl podněcovat v inspiraci a mystiky ve spiritualitě. Skoryl je černou odrůdou tohoto kamene, jehož největší síla tkví v rozbíjení organických, emocionálních, mentálních i duchovních blokád, které nám brání ve všech rovinách zdravě a čistě žit. Ze všech černých kamenů má díky svému složení největší očistnou a léčebnou sílu.

Čerpáno z: Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Menu
--