Péct dobrý domácí kváskový chleba se můžete naučit i u vás doma v běžně zařízené kuchyni pomocí on-line kurzu. Vzhledem k tomu, že odpadá možnost vše si náležitě "osahat", rozložila jsem kurz do reálného času. Nejedná se o žádné návodné video (těch je na internetu spousta různých úrovní), kde není možná okamžitá zpětná vazba.
V průběhu kurzu si on-line vysvětlíme a prakticky ukážeme všechny kroky, které vedou k úspěšnému upečení chutného domácího kváskového chleba a zodpovím vaše případné dotazy.
Účastník kurzu dostane pokyny, co si má připravit, v pá večer si společně uděláme potřebné množství kvasu, v sobotu ráno si společně zamísíme těsto, po asi 4 hodinách kynutí ho společně stočíme do ošatky, po dalším vykynutí společně dáme péct. Po dalších asi dvou hodinách opět společně vyhodnotíme upečený bochník. Celkem budeme on-line 5x po asi 15 - 25 min
Co si z kurzu odnesete?
Pokud chcete kurz darovat, vystavím vám dárkový poukaz.