Domů Zboží Od Esus

Org. přívěsek ,, Světlonoška "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13947323
Zobrazení: 55x
Vloženo: 24.3.2023
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemňoulinký orgonitový přívěsek drahým etiopským opálem - karmickým a ochranným kamenem vnášejícím do života člověka Světlo, posilujícím vůli k životu a umožňujícím člověku odvážit se jít na jindy pro něj nebezpečná místa, křišťály – nejúčinnějšími očistnými krystaly na naší Zemi - majícími schopnost rozpouštět karmickou setbu, šungitem - prastarým minerálem s očistnými a regeneračními účinky na organizmus, měděnými hoblinkami a plátkovým zlatem.

********************************************************

Velikost – 20 x 20 x 5 mm

Zavěšení v barvě starostřbro, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Růže - je symbolem Venuše - bohyně smyslnosti, krásy a lásky, ztělesňuje dokonalou krásu a její pomíjivost - symbolizuje krátkost života. Ztělesňuje přátelství mezi lidmi, ale i národy.

 - od římanů zůstal zvyk, že při hostinách se nad hosta zavěšovala růže jako znak povinnosti mlčet. Tedy slovo řečené pod růží, je slovo řečené v důvěře - slovo důvěrné.

********************************************************

Opál 

- je karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni

- opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou.

- umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

- byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob.  

- opál posiluje vůli k životu. 

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je dobré je očistit proudem studené vody a nechat nabít na mírném slunci.

S orgonity, orgonitovými šperky prosím zacházejte s citem, nejsou nerozbitné. Díky tomu se Vám odmění svým blahodárným účinkem.

********************************************************

Menu
--