Domů Zboží Od Esus

Org. pyr.,, Životní vitality " s karneolem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce195 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11937611
Zobrazení: 68x
Vloženo: 10.11.2020
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkový kupón 10% - U7S-X3U-71Q.

Orgonitová pyramida se surovým karneolem - dodávajícím odvahu, sílu a podporujícím správnou životní volbu, zeleným opálem - očistným a omlazujícím kamenem rozpouštějícím citové strádání, považovaným za kámen ZnovuZrozenímechovými acháty - kameny spojenými silně s přírodou, se schopností obnovit narušenou vnitřní rovnováhu, olivíny - ochraňujícími lidskou auru a uvolňujícími starou zátěž, kterou si nese člověk životem, krystaly křišťálu – nejsilnějšími zesilovači energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, šungitem - prastarým minerálem s očistnými a regeneračními účinky na organizmus, plátkovým zlatem, měděnou harmonizační spirálou ve dně orgonitu, bronzovými a měděnými hoblinkami.

Velikost : 9,5 x 9,5 x 7,5 cm

********************************************************

Pyramida - je jedním z nejstarších a nejvýznamějších symbolů lidstva. Její čtyři strany symbolizují čtyři světové strany, podstava je silně spojená se zemí a vrchol směřuje do volného vesmírného prostoru. Je tedy nejintenzivnějším přijímačem vesmírné energie a zároveň nejsilnějším vyzařovačem orgonu, který rozptyluje do svého okolí.

*********************************************************

Karneol 

Spirituální účinky

- podporuje přijetí cyklu života a pomáhá odstranit strach ze smrti. Jako starobylého kamene ho bylo používáno k ochraně mrtvých na jejich cestě k posmrtnému životu. Dodává odvahu a podporuje pozitivní životní volby.

- pomáhá při překonání ostychu a nerozhodnosti. Stimuluje odvahu přijmout změny a klást si vysoké cíle. Karneol podporuje povědomí o spojení mezi emocionálním stavem a vnitřním stavu já. Podporuje duchovní energii vedoucí k probuzení talentu a nabízí lásku výměnou za lásku.

- karneol je stabilizační krystal, ideální pro současnou dobu. Jeho vysoká energetická hodnota podněcuje tvořivost a pomáhá obnovit ztracenou vitalitu a motivaci. Zlepšuje koncentraci a odstraňuje cizí myšlenky během denního snění nebo meditace. Tento kámen také ochraňuje před závistí, vztekem a záští. 

Zelený opál 

- je očistným a omlazujícím kamenem, který rozpouští citové strádání a napomáhá rozvoji vztahů. Díky schopností filtrovat informace a opětovně zorientovat mysl dodává smysl každodennímu životu a současně přináší duchovní perspektivu.

- zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí.

Opál - všeobecně -

- opál působí jako ochranný kámen. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni

- opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou.

- umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

- byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob.  

- opál posiluje vůli k životu. 

Mechový achát

je to kámen spojený s přírodou, se schopností obnovit narušenou rovnováhu. O mechovém achátu se tvrdí, že osvěžuje duši a umožní spatřit krásu ve všem kolem. Jedná se o mimořádně užitečný kámen pro každého, kdo pracuje v zemědělství nebo je nějak spojen s botanikou.

- jedná se o kámen symbolizující nový počátek a podporující odstraňování duchovních bloků nebo spoutání.

- jako kámen hojnosti přitahuje mechový achát rovněž bohatství. Lze jej použít k dvojímu účelu. Rozumově orientovaným lidem pomáhá rozvíjet intuici, zatímco osobám silně intuitivně založeným umožňuje nasměrovat energii k praktickým záležitostem.

Na duševní úrovni

- zlepšuje mechový achát sebedůvěru a posiluje pozitivní vlastnosti svého majitele. Napomáhá rozvíjet sílu a schopnost vycházet s lidmi. Současně podněcuje k rozšiřování osobního prostoru a dosahování osobního růstu.

pomáhá posilovat schopnost pokusit se po nezdaru zvládnout nepříznivou situaci ještě jednou, tentokrát za použití nových inspirujících metod.

V duševní rovině

- dopomáhá vlasnímu sebevyjádření a komunikaci, citové rovnováhy, omezuje stres a mírní strach. Jakožto vysoce optimistický kámen posiluje víru a naději.

dobře poslouží každému, kdo vinou momentálních okolností strádá depresemi.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Tento kámen je účinný čistič. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Pomáhá odstranovat staré problémy, pocity viny nebo posedlosti. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Pokud se věnujete duševní práci, pomůže vám v rychlém postupu vpřed. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě

- olivín potlačuje žárlivost, nelibost, lítost a zlost. Současně dokáže potlačit stres. Zvyšuje sebedůvěru a schopnost prosadit se bez agresivního jednání. Motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí. Brání vzniku letargie a obrací pozornost ke všemu, co jste (ať vědomě, nebo nevědomě) zavrhli. Pod vlivem peridotu mohou doznat výrazného zlepšení všechny dosud problematické vztahy.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--