Domů Zboží Od Esus

Org. pyramida ,, Andělské Lásky "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11726007
Zobrazení: 72x
Vloženo: 2.9.2020
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 50 Kč doprava zdarma, při nákupu nad 150 Kč dárkový kuponek v hodnotě 30 %.

Orgonitová pyramida se surovým růženínem - nejúčinnějším krystalem srdeční čakry a nepodmíněné lásky, růžovým petalitem - andělským kamenem pročišťujícím meridián srdce a zbavujícím tak svého nositele citového břemene, žlutým opálem - karmickým kamenem probouzejícím ve svém nositeli emoce a dávajícím mu tak pocit svobody a nezávislosti, olivíny - ochraňujícími lidskou auru a uvolňujícími starou zátěž, kterou si nese člověk životem, granáty - ochrannými drahokamy lásky varujícími před nebezpečím a dodávajícími svému majiteli životodárnou energii, křišťály - magickými krystaly spojujícími duševní dimenzi s myslím a majícími schopnost rozpouštět karmickou setbušungitem - prastarým minerálem s výraznými očistnými a regeneračními vlastnostmi na živý organizmus, plátkovým zlatem, měděnou spirálou ve dně pyramidy pro harmonizaci - posílení orgonitu, měděnými a bronzovými hoblinkami.

Velikost - 10 x 10 x 8 cm

*********************************************************

Pyramida - je jedním z nejstarších a nejvýznamějších symbolů lidstva. Její čtyři strany symbolizují čtyři světové strany, podstava je silně spojená se zemí a vrchol směřuje do volného vesmírného prostoru. Je tedy nejintenzivnějším přijímačem vesmírné energie a zároveň nejsilnějším vyzařovačem orgonu, který rozptyluje do svého okolí.

*********************************************************

Růženín

- je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru.

- přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí.

- pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohů ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete často potřebovat ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

- růženín je nejlepší hojitel citů. Dokáže vyhledat neopětované city a bolesti srdce a posléze již nefunkční a ničemu nesloužící emocionální stavy přetvoří. Vyhojí vnitřní bolest a strádání. Pokud jste zatím nedokázali přijmout lásku, otevře růženín vaše srdce, abyste byli vstřícnější. Jestliže jste milovali a lásku ztratili, uleví vašemu smutku. Naučí Vás, jak milovat samy sebe, a vdechne vám nový život, pokud si myslíte, že vás nikdo milovat nemůže.

Růžový petalit

- pročišťuje srdeční meridián a zbavuje svého nositele citového břemene. Posiluje emocionální tělo a uvolňuje strach a obavy. Jakožto kámen zasvěcený milosrdenství, zvyšuje empatii a udržuje ve svém nositeli jemně působící vnitřní sílu.

Petalit 

-  je kamenem nového věku. Je to ochranný andělský kámen, neboť usnadňuje spojení s andělskou říší. Pomocí svých vysokých čistých vibrací otevírá petalit přístup ke kosmickému vědomí

- napomáhá duchovní očistě a usnadňuje tak meditaci a naladění na vyšší mysl. Uvádí meditujícího do stavu klidné mysli, do průzračné duchovní dimenze, odkud lze rozpoznat příčinu i smysl všeho a dosáhnout potřebné proměny. Mimořádně užitečný je při dědičných a rodinných traumatech, jelikož dokáže dosáhnout proti proudu času až do okamžiku, kdy se problém zrodil. 

 - Petalit je šamanský kámen. Zajišťuje bezpečné prostředí pro duchovní kontakt nebo extatickou pouť. Aktivuje celý proces a dodává mu energii, jelikož dokáže uzemňovat duchovní energii.

- uklidňuje auru a otevírá krční a vyšší korunní čakru,  které spojuje s vyššími duchovními vibracemi. Dokáže vás posunout za hranice vašich nynějších metafyzických schopností a spojit s vyššími rovinami duchovního vědomí. Pomáhá snáze hovořit o tom, co spatříte během duchovních vizí. 

-  i malý kousek petalitu je mimořádně silný jako elixír. Lze jej použít k uvolnění negativní karmy a k odstranění různých entit z aury a duševního těla. Zvlášť užitečně působí, chcete-li se zbavit dosavadních svazujících pout, neboť s sebou přivádí vyšší já lidí ve vašem okolí a současně neutralizuje manipulace, jimž jste na všech úrovních vystaveni. 

- pokud se petalit nosí na těle, dodává soustavně energií energetickým centrům na všech úrovních těla a neustále je aktivuje. Zlepšuje rovněž kvalitu prostředí, ve kterém se nachází, a zajišťuje pro ně potřebnou energii.

Žlutý opál

- je známý pro svou schopnost pracovat s lidskými emocemi. Snižuje zábrany člověka a dodává mu pocit svobody a nezávislosti. Dovoluje mu snadněji se rozhodovat a provést vše, co si zamane. Zvyšuje kreativitu a představivost.

- podporuje originalitu člověka. Dovoluje ocenit sebe sama a tím zvyšuje sebevědomí. Dodává víru v sebe sama i ve své okolí.

 - žlutý opál podporuje paměťové funkce. Ukazuje člověku jak být spontánním a usnadňuje tak provést i ty nejtěžší životní změny. 

Opál - všeobecně

- je karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

- pomáhá objevit a projevit skutečné vlastní já, rozvíjí naše psychické síly, vnáší do života světlo, spontánnost a umělecké vlohy.

Na duševní úrovni

- opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou.

- umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

- byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob.  

- opál posiluje vůli k životu. 

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě 

- olivín motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí.

Granát

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, zkracuje regeneraci organismu, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování. - na mentální úrovni křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--