Domů Zboží Od Esus

Org. pyramida ,, Rodinné harmonie "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12480184
Zobrazení: 25x
Vloženo: 7.5.2021
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 50 Kč doprava zdarma, při nákupu nad 150 Kč dárkový kuponek v hodnotě 30 %.

Orgonitová pyramida s amazonitem - kamenem silně spojeným se snovým světem, pomáhajícím při komunikaci a při sdělování vlastních pocitů, angelitem - andělským kamenem nebeské krásy, vnitřního míru podporujícím mezilidské vztahyametystem - mocným ochranným a nejspirituálnějším krystalem na naší Zemi, náležícím sedmé - nejvyšší čakře, citrínem Katedrála ( lokalita Kněževes na Františku - Vysočina, ČR) - vzácným a mistrovským krystalem štěstí, vytvářejícím myšlenkové pochody shodně s vědomím Univerza - směřujícím k vytvoření lepšího světa, šungitem - prastarým mineálem s regeneračními a očistnými účineky na organizmus, krystaly křišťálu – nejsilnějšími zesilovači energie na naší Zemi - zvyšujícími duchovní úroveň člověka, plátkovým zlatem, měděnou harmonizační spirálou ve dně pyramidy, bronzovými a měděnými hoblinkami.

Velikost : 8 x 8 x 5,5 cm 

********************************************************

Pyramida - je jedním z nejstarších a nejvýznamějších symbolů lidstva. Její čtyři strany symbolizují čtyři světové strany, podstava je silně spojená se zemí a vrchol směřuje do volného vesmírného prostoru. Je tedy nejintenzivnějším přijímačem vesmírné energie a zároveň nejsilnějším vyzařovačem orgonu, který rozptyluje do svého okolí.

*********************************************************

Amazonit

- je průhledný či poloprůhledný drahokam se zelenou barvou. Může se vyskytovat také jako světle zelený nebo modro-zelený. Amazonit je pojmenován podle řeky Amazonky v Jižní Americe. Nejsou známá žádná naleziště v této oblasti, takže jméno drahokamu je pravděpodobně spojeno s jeho zelenou barvou, která evokuje barvu tropického deštného pralesa.

- amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony.

- umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením. Jako silný talisman a prosperity byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet. 

- traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých. Spirituální energie

 - amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Účinky emocionální

- amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu. 

Angelit 

 - je nazýván "Andělským kamenem štěstí a vnitřního míru". 

 - angelit si získal značnou oblibu zejména pro své zklidňující a tišící účinky a samozřejmě i pro svou až „ nebeskou krásu “.

- angelit nám do života vnáší rychlé vnitřní ztišení, harmonii a "požehnání".Podporuje mezilidskou a partnerskou komunikaci a jemně zahlazuje šrámy vzniklé nedorozuměními a neshodami mezi lidmi. Angelit také chrání prostor, v němž se vyskytuje.

- neutralizuje stres a pomáhá soustředění. Angelit se ve Feng Šuej využívá také k podpoře vztahů, k harmonizaci emoční a citové oblasti. Pro svou až "nebeskou/andělskou modř" (barvu čistoty) a úchvatnou kresbu připomínající klidnou oblohu hodí i jako nepřehlédnutelný dekorativní kámen na místo, které chceme prozářit "nebeským klidem". 

Ametyst

- je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.

- má silnou očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí.  Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

- ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

- působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. 

- udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů.

- přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

- pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

- ametyst napomáhá při nespavosti a podporuje tak klidný spánek.

- na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. 

Umístění - lze jej nosit nebo přikládat dle potřeby - zejména jde-li o součást šperku. Srostlice nebo geody můžete postavit volně do prostoru. Ametyst obzvláště prospěje, nosíme-li jej pověšený kolem krku tak, aby spočíval na srdci. V případě nespavosti nebo nočních můr kámen zastrčte pod polštář.

Citrín Katedrála - Světelná knihovna

 - jsou majáky, skrze které mohou vesmírní mistři přenášet příslušné informace pro Nový Věk otevírající srdce a mysl. Při správném používání mohou být Světelné knihovny ( akášické záznamy) naprogramovány a býti tak do nich uloženy nové vzorce, které vytvoří a zachovají frekvenci vědomí na dalších dva tisíce let. Poté jsou tyto krystaly schopny přenášet frekvence, které vibrují shodně s vědomím univerza.

 - světelné knihovny, které se objevily na zemském povrchu, byly použity stejným způsobem v Lemurii ( mýtický kontinent Indického oceánu ), kdy stařešinové-mistři Lemurie pracovali v harmonii se svými nefyzickými druhy a vytvářeli myšlenkové formy ladící s myslí univerza pro civilizaci této éry. Je ideálním krystalem pro odhodlané lidi, kteří budou přivedeni ke Katedrálám, aby obdržely novou vlnu vědomí a programovaly tyto krystaly s předem vytvořenými záměry lepšího světa.

Citrín - všeobecně

- je šťastný a štědrý kámen. Svému majiteli předává teplo, energii a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti.

- pohlcuje a zpracovává negativní energii, aby se již dál nešířila. Je to kámen hojnosti. Učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem.

- poskytuje štěstí každému, kdo tento kámen vlastní. Velice dobře poslouží při urovnávání vztahů. Posiluje individualitu a koncentraci, dodává sebedůvěru. Zbavuje přecitlivělosti na kritiku okolí. Nabádá k pozitivnímu postoji, člověk s ním do budoucnosti pohlíží optimisticky. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů.

- citrín je velkým ochráncem naší aury. Dokáže dobře čistit čakry, zejména čakru solar plexu a pupeční čakru. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici. Citrín pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy s nižším fyzickým tělem.

- citrín je vynikající kámen, pokud jde o obnovu ztracených sil a energie. 

- pomáhá posilovat nervy.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--