Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Dračího srdce " s jantary, granáty

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11852688
Zobrazení: 58x
Vloženo: 19.10.2020
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový šperk s jantary - ochrannými kameny Slunce a starodávných rituálů, granáty - ochrannými drahokamy dodávajícími svému nositeli životní energii, křišťály - nejsilnějšími krystaly na naší planetě pomáhajícími rozpouštět karmickou setbu, zadní strana šungitová - regenerační a očistný účinek na organizmussymbolem draka, měděnými hoblinkami, plátkovým zlatem, doplněn je třpytkami.

Velikost – 33 x 32 x 6 mm

Zavěšení v barvě platina, součástí přívěsku je černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Symbol draka - dračí energie ochraňuje a dává sílu pro změnu, ovládá moudrost a rozhodnost, přináší štěstí. Poklady ukryté v jeskyních, které drak pečlivě opatruje, jsou v hlubším pochopení poklady duchovní. Drak představuje živel ohně, je atributem Archanděla Michaela. Ale je pánem nebe stejně jako země, vyzná se v podsvětí, ovládá také živlové energie vody a vzduchu.

********************************************************

Jantar

- ochranný kámen který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- potlačuje negativní energie, zvýšuje vitalitu a harmonizuje čakry, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů - jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku. 

Granát

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--