Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Květ srdečního meridiánu "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12752825
Zobrazení: 46x
Vloženo: 18.9.2021
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkový kupón 10% - U7S-X3U-71Q.

Orgonitový přívěsek s granáty - drahokamy cestovatelů, ochraňujícími na cestách svého nositelečerveným jaspisem - kamenem rovnováhy přinášejícím klid a oporu v období neklidu a stresu, růžovým petalitem - andělským kamenem pročišťujícím meridián srdce a zbavujícím tak svého nositele citového břemenerůženíny -  nejúčinnějšími krystaly srdeční čakry a nepodmíněné lásky, křišťály - magickými krystaly spojujícími duševní dimenzi s myslí, Lotosovým květem, plátkovým zlatem, zadní strana šungitová - uhlíková hornina s regeneračním účinkem na organizmus, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

Velikost – 40 mm x 7 mm

Zavěšení v barvě antikstříbro, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Květ života - je jedním z nejvýznamnějších symbolů posvátné geometrie. Vychází z prvotního symbolu vesica piscis, tedy okamžik prvotního impulzu Stvoření. Znázorňuje základní matrici svoření prostoru, času a všech forem života. 

********************************************************

Granát

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Jaspis červený

- jaspis všeobecně proslul jako „nejlepší živitel" 

- nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení.

- každá barva jaspisu přísluší jedné čakře. Tento jaspis náleží první čakře - kořenové ( tzv. hadí síly), náleží živlu zemi, energie ze země proudí skrze chodidla, v návaznosti na základní kořenovou čakru, jsme tedy spojení (jako strom) se zemí (proto čakra kořenová).

 - zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru.

- jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny s éterickou říší.

- jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází.

V duševní rovině

- napomáhá jaspis při rychlém uvažování. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.

Růžový petalit

- pročišťuje srdeční meridián a zbavuje svého nositele citového břemene. Posiluje emocionální tělo a uvolňuje strach a obavy. Jakožto kámen zasvěcený milosrdenství, zvyšuje empatii a udržuje ve svém nositeli jemně působící vnitřní sílu.

Petalit 

-  je kamenem nového věku. Je to ochranný andělský kámen, neboť usnadňuje spojení s andělskou říší. Pomocí svých vysokých čistých vibrací otevírá petalit přístup ke kosmickému vědomí

- napomáhá duchovní očistě a usnadňuje tak meditaci a naladění na vyšší mysl. Uvádí meditujícího do stavu klidné mysli, do průzračné duchovní dimenze, odkud lze rozpoznat příčinu i smysl všeho a dosáhnout potřebné proměny. Mimořádně užitečný je při dědičných a rodinných traumatech, jelikož dokáže dosáhnout proti proudu času až do okamžiku, kdy se problém zrodil. 

 - Petalit je šamanský kámen. Zajišťuje bezpečné prostředí pro duchovní kontakt nebo extatickou pouť. Aktivuje celý proces a dodává mu energii, jelikož dokáže uzemňovat duchovní energii.

- uklidňuje auru a otevírá krční a vyšší korunní čakru,  které spojuje s vyššími duchovními vibracemi. Dokáže vás posunout za hranice vašich nynějších metafyzických schopností a spojit s vyššími rovinami duchovního vědomí. Pomáhá snáze hovořit o tom, co spatříte během duchovních vizí. 

-  i malý kousek petalitu je mimořádně silný jako elixír. Lze jej použít k uvolnění negativní karmy a k odstranění různých entit z aury a duševního těla. Zvlášť užitečně působí, chcete-li se zbavit dosavadních svazujících pout, neboť s sebou přivádí vyšší já lidí ve vašem okolí a současně neutralizuje manipulace, jimž jste na všech úrovních vystaveni. 

- pokud se petalit nosí na těle, dodává soustavně energií energetickým centrům na všech úrovních těla a neustále je aktivuje. Zlepšuje rovněž kvalitu prostředí, ve kterém se nachází, a zajišťuje pro ně potřebnou energii.

Růženín

- je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru.

- přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí.

- pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohů ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete často potřebovat ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

- růženín je nejlepší hojitel citů. Dokáže vyhledat neopětované city a bolesti srdce a posléze již nefunkční a ničemu nesloužící emocionální stavy přetvoří. Vyhojí vnitřní bolest a strádání. Pokud jste zatím nedokázali přijmout lásku, otevře růženín vaše srdce, abyste byli vstřícnější. Jestliže jste milovali a lásku ztratili, uleví vašemu smutku. Naučí Vás, jak milovat samy sebe, a vdechne vám nový život, pokud si myslíte, že vás nikdo milovat nemůže.

Umístění - noste zejména na srdci. 

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, zkracuje regeneraci organismu, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování. - na mentální úrovni křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--