Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Merkaba - Cesta Světla "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13352085
Zobrazení: 31x
Vloženo: 21.5.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový šperk s tanzanitem - africkým drahokamem silných vibrací pomáhajícím odhalit své skutečné poslání na tomto světě, etiopským drahým opálem - karmickým a ochranným kamenem, umožňujícím člověku odvážit se jít na jindy pro něj nebezpečná místa, zirkonem - drahokamem rezonujícím s druhou čakrou, pomáhajícím pochopit své místo na stezce lidského vývoje, křišťály - magickými krystaly majícími schopnost rozpouštět karmickou setbu, zadní strana šungitová - s očistným a regeneračním účinkem na organizmus, plátkovým zlatemMerkabou, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

******************************************************

Velikost - 40 x 8 mm

Zavěšení v barvě platina, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

******************************************************

Merkaba  - je světelné tělo. V překladu znamená Mer – světlo, Ka – duch, Ba – tělo. Jméno pochází již ze starého Egypta. V jiných kulturách se nazývá narkabah či merkava. Je proti sobě se otáčející pole světla, které vytváří duch duše i tělo.

 - obklopuje člověka a spojuje ho s kristovou mřížkou kolem planety Země. Je „vozítkem“ pro tělo i ducha pro přesun mezi různými dimenzemi. Geometricky je znázorňována jako hvězdný čtyřstěn, symbolické propojení ženské a mužské pyramidy skrze srdce.

- je ,,vozítkem", které člověka spojuje s vyššími dimenzemi a světy. Toho ale můžeme dosáhnout jedině když se úplně zbavíme všech bloků a negativních programů v našem podvědomí, které nás upínají do světa strachu a nízkých vibrací. Zesiluje sílu myšlenky, a bytost si tak sama utváří realitu, ve které žije. Světelné pole je holograficky obsaženo v každé naší buňce.

********************************************************

Tanzanit

- je označován jako drahokam 20. století, protože byl objeven teprve nedávno, v roce 1967 ve východoafrické Tanzánii. Ovšem i přes svou krátkou historii je již nyní velmi známým a slavným drahokamem. Je ovšem velmi vzácný, vzhledem k tomu, že se nachází pouze na jediném místě na světě. Někdy je označován jako nejvzácnější drahokam naší planety.

- tanzanit má velmi silné vibrace, pomáhá vstoupit do změněných stavů vědomí, usnadňuje duchovní cestování, telepatii a navozuje hlubokou meditaci. Toužíte-li odhalit své skutečné poslání, je tento kámen přesně pro Vás. Působí blahodárně při stavech přepracování, pomáhá nám, udělat si čas sami pro sebe a dává do rovnováhy výkyvy energie.

- pomáhá překonávat deprese a úzkosti z různých příčin. Říká-li Vám rozum něco jiného než srdce, může Vám pomoci při tomto těžkém rozhodování. Byl označován jako kámen zrození a často byl darován právě narozeným dětem. Dokáže přeměnit špatné energie v dobré a pomáhá prosazovat sebe sama. Vynáší na povrch potlačované pocity, aby mohly být zpracovány.

- stejně jako ostatní modré drahokamy má tanzanit uklidňující účinek účinek jak na naše tělo, tak i naši mysl. Lidem, kteří žijí svůj život v silném stresu nebo těm, jimž věci "přerůstají přes hlavu" a nejsou schopni je všechny zvládat, tanzanit pomáhá najít klid a vnitřní vyrovnanost, a následně pomáhá mobilizovat naši vnitřní sílu a odhodlání vše špatné překonat.

- tanzanit je také spojován s komunikací a umožňuje jeho majiteli, aby si lépe uvědomil své okolí, svůj život a svě vlastní duchovní já. Díky své jemné energii a nádherným odstínům modré barvy tanzanit přináší do našeho života velkorysost a výrazně pomáhá zlepšit vztahy. Tanzanit pomáhá též potlačit negativitu, jež je v našem okolí jak na pracovišti, tak i v našem bytě či domě.

- otevírá korunní čakru pro zprostředkování vizualizace vyšších duchovních sfér, je proto skvělým kamenem pro soustředění a meditaci. Tanzanit usnadňuje integraci mezi krční čakrou a čakrou třetího oka pro získání duševní síly a lepšího vyjadření našich životních vizí.

Opál 

- je karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Opál působí jako ochranný kámen. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni

- opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou.

- umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

- byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob.  

- opál posiluje vůli k životu. 

Zirkon

- mladší bratr diamantu, ve starověku se zirkon užíval pro ochranu před loupeží, zásahem blesku, fyzickým zraněním a nemocí.

- každá barva rezonuje s jinou čakrou. Tento drahokam podporuje  bezpodmínečnou lásku k sobě samému i k ostatním, harmonizuje vnitřní přirozenost se Zemí a sladuje fyzické tělo i další těla jemnohmotná.

- pomáhá pochopit, že jste duchovní bytostí na stezce lidského vývoje a zdůrazňuje jednotu, z níž pocházejí všechny duše. Tento kámen vnitřního vhledu k sobě přitahuje protiklady a vštěpuje vytrvalost a neústupnost od svého záměru.

- podporuje jasné myšlení a pomáhá oddělovat důležité od nepodstatného. Překonáváním rasistických myšlenek a předpojatosti učí bratrství všeho lidstva a odstraňuje z emocionálního těla diskriminaci, šikanování, homofobii a misogynství vtištěnou v tomto nebo jiném životě.

- zirkon učí stálosti. Je znám též jako „ kámen čistoty ", v dávných dobách se s jeho pomocí testovalo dodržování celibátu. Zdolává žárlivost a sklon k majetnictví, podporuje odtržení od staré lásky a otevření se nové.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--