Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Metatron Osvícení "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13792005
Zobrazení: 54x
Vloženo: 11.1.2023
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkový kupón 10% - U7S-X3U-71Q.

Orgonitový přívěsek s lapis - lazuli - ochranným a meditačním kamenem představujícím klíč k dosažení duchovních znalostí - Osvícení, černými jantary - ochrannými kameny Slunce a starodávných rituálů, modrým křemenem - kamenem klidu, míru a harmonie, aktivujícím krční čakru a třetí oko, křišťály - magickými krystaly s nejvyšší energií pomáhajícími rozpouštět karmickou setbu, zadní strana šungitová - s očistným a regeneračním účinkem na organizmus, Metatronem, plátkovým zlatem, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

*********************************************************

Velikost - 37 x 7 mm

Zavěšení v barvě starostříbra, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

*********************************************************

Metatron - symbol archanděla Metatrona - andělského vládce a spolustvořitele světa. Ve starých spisech je možné se dočíst, že Metatron byl na prvopočátku člověkem. Bůh si jej vybral jako nebeského písaře. Archanděl Michael jej potřel vonícím, barevně svítícím olejem a tím jej zcela přeměnil na archandělskou bytost.

od té doby je archanděl Metatron přímým spojením mezi Bohem a lidmi.

*********************************************************

Lapis-lazuli

- nebo-li noční kámen, který vyniká zejména svoji modrou barvou připomínající noční oblohu bez mraků, posetou hvězdami. Tento popis je velmi přesný, neboť hlavní složkou drahého kamene lapis lazuli je minerál Lazurit, nejmodřejší minerál, který se používal i jako barvivo malířských mistrů dávných dob. Další zajímavou složkou lapisu lazuli tvoří pyrit, který se objevuje zejména na povrchu kamene a svým zlatavým leskem připomíná hvězdný prach.

- lapis-lazuli je duchovní a ochranný kámen ideální k meditaci potlačující stres a depresi.

- napomáhá k dosažení stavu osvícení a umožňuje duchovní cesty a navázání kontaktu se svými duchovními průvodci. Dodává mimořádnou vyrovnanost a představuje klíč k dosažení duchovních znalostí.

- funguje jako účinný zesilovač myšlenek. Podněcuje rozvoj tvůrčích schopností. Usnadňuje vyjádření vlastního názoru a vnáší harmonii do konfliktů

- dodává odvahu se posunout vpřed, přináší soucit, poctivost a čestnost. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled.

Jantar

- ochranný kámen který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- potlačuje negativní energie, zvýšuje vitalitu a harmonizuje čakry, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů - jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku.

Modrý křemen

- je velmi zajímavou barevnou odrůdou kryptokrystalického křemene. Je neprůhledný až průsvitný. Jeho zabarvení způsobují mikroskopické vláknité vrostlice modrých křemičitanů (magnesioriebeckit, krokydolit či dumortierit). Vyskytuje se v podobě žil a bloků v mateční hornině. Nachází se na několika světových nalezištích. Mezi nejznámější patří lokality v brazilském státě Minas Gerais.

- je kamenem klidu, míru a harmonie. Pozvedávajícím ducha a navozujícím stav hluboké harmonie.

- aktivuje krční čakru a probouzí intuitivní třetí oko a podněcující tak duševní vidění. Pomáhá výrazně při komunikaci a dodávajícím odvahu říkat pravdu do očí. Pomáhá odstaňovat stres a napětí. 

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--