Domů Zboží Od Esus

Org. šperk ,, Metatron proměny "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12077428
Zobrazení: 111x
Vloženo: 15.12.2020
Počet srdcí: 52x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s čaroitem - kamenem proměny pomáhajícím překonávat strach z neznáma a blahodárně ovlivňujícím duši člověka, olivíny - ochraňujícími lidskou auru a uvolňujícími starou zátěž, kterou si nese člověk životemkřišťály - magickými krystaly spojujícími duševní dimenzi s myslí a pomáhajícími rozpouštět karmickou setbu, zadní strana šungitová - s očistným a regeneračním účinkem na organizmus, vysypávaným metatronem z měděných hoblinek, plátkovým zlatem, měděnými hoblinkami, doladěn je třpytkami.

Velikost - 37 x 8 mm

Zavěšení v barvě starobronzu, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

*********************************************************

Metatron - symbol archanděla Metatrona - andělského vládce a spolustvořitele světa. Ve starých spisech je možné se dočíst, že Metatron byl na prvopočátku člověkem. Bůh si jej vybral jako nebeského písaře. Archanděl Michael jej potřel vonícím, barevně svítícím olejem a tím jej zcela přeměnil na archandělskou bytost.

od té doby je archanděl Metatron přímým spojením mezi Bohem a lidmi.

*********************************************************

Čaroit

- je receptivní kámen, přiřazen planetě Jupiter a Neptun, elementu vody - je to kámen proměny, napomáhá ovlivňovat pozitivně duši a překonávat strach, obzvláště ten hluboce zakořeněný.

- pomáhá se vyrovnávat s mimořádnými změnami na duchovní úrovni, probouzí bezvýhradnou lásku sám k sobě a pomáhá vyrovnat se s našimi zápornými vlastnostmi, uvádí do rovnováhy zmatené emoce.

- potlačuje stres, obavy, posedlost, frustraci, přeměňuje negativní energii v harmonickou sílu a pocity nerovnováhy uvádí v harmonii a uvolnění. Probouzí srdeční a korunní čakru, pročišťuje auru a ukazuje způsob nápravy karmických předurčení. 

dodává energii unavenému organismu, je vysoce účinný čistič fyzického těla.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Tento kámen je účinný čistič. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Odstraňuje rovněž staré problémy, pocity viny nebo posedlosti. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Pokud se věnujete duševní práci, pomůže vám v rychlém postupu vpřed. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě

- olivín potlačuje žárlivost, nelibost, lítost a zlost. Současně dokáže potlačovat stres. Zvyšuje sebedůvěru a schopnost prosadit se bez agresivního jednání. Motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí. Brání vzniku letargie a obrací pozornost ke všemu, co jste (ať vědomě, nebo nevědomě) zavrhli. Pod vlivem peridotu mohou doznat výrazného zlepšení všechny dosud problematické vztahy.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie - záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*******************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*******************************************************

Menu
--