Domů Zboží Od Esus

Org.šperk ,,Triquetra meditace "

485 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 6.6.2024 00:00 z důvodu "ZAVŘENO".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 6.6.2024 00:00 z důvodu "ZAVŘENO". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14490157
Zobrazení: 49x
Vloženo: 1.2.2024
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkový kuponek V1W-C1K-L4V - 30%.

Orgonitový přívěsek s adulárem - měsíčním kamenem - utišujícím rozbouřené city a vyvolávajícím srozumitelné živé sny, morionem - ochranným kamenem bořícím blokády, rozrušujícím a ničícím vše, co nás sužuje a trápí,  křišťály - nejuniverzálnějšími krystaly na světě pročišťujícími duši, plátkovým zlatem, symbolem Triquetry, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

********************************************************

Velikost - 37 x 6 mm

Zavěšení v barvě staromědi, součástí přívěsku je černá saténová šňůrka délky 70 cm.

********************************************************

Triquetra nebo-li trikvetra - je symbolikou mytické triplicity, odvozené od kultu Bohyně Matky. Je to typický keltský uzlový ornament, bez začátku a konce. Vše je vzájemně propleteno a přechází jedno do druhého. Tři smyčky symbolizují tři životní období bohyně (panna, matka, moudrá stařena) a také tři přírodní elementy (země, voda, vzduch). V křesťanství obvykle symbolizuje tři božské osoby (Otec, Syn a Duch Svatý) spletené v jednu (trojjedinost Boží).

- triquetra podporuje spirituální intuici.

*******************************************************

Měsíční kámen - Adulár

- je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Podobně jako Měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii.

- vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění.

- lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti.

Morion

- černý bratr záhnědy, boří blokády, usazené v podvědomí. Rozrušuje a ničí vše, co nás sužuje, užírá, co nás trápí v horečkách a co nám brání procitnout a otevřít se životu ve zdraví a v celé jeho kráse.

- morión působí v mnoha případech podobně jako záhněda, ale cíleněji, hlouběji a důsledněji. Je trpělivým utěšitelem trpící duše, která se utápí ve smutku bez světla naděje.

Morion - je i silný ochranný kámen, a tak poskytuje pomoc při útocích astrálních bytostí a parazitů. Nositel kamene tyto útoky mnohem lépe odráží a má zvýšenou obranyschopnost proti ohrožení a nebezpečí. Krystaly nebo drůzy morionu též chrání náš domov proti elektrosmogu a různým druhům negativního záření.

- tento kámen je stejně jako záhněda ideální k meditaci. Nejvíce působí na první základní kořenovou čakru, dále na druhou čakru a vedlejší centra rukou. Černá barva morionu má velký vliv na náš duševní stav. Při práci s tímto kamenem na kořenové čakře nejvíce pracujeme na zvýšení našeho pocitu stability a bezpečnosti. Zlepšuje naši koncentraci a pomáhá odolat vedlejším rozptýlením. 

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je dobré je očistit proudem studené vody a nechat nabít na mírném slunci.

S orgonity, orgonitovými šperky prosím zacházejte s citem, nejsou nerozbitné. Díky tomu se Vám odmění svým blahodárným účinkem.

*********************************************************

Menu
--