Domů Zboží Od Esus

Org. těžítko ,, Věčného mládí " se serpentinitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11699865
Zobrazení: 35x
Vloženo: 21.8.2020
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový kužel-těžítko se serpentinitem - citlivým, něžně působícím kamenem pomáhajícím navázat spojení s andělským průvodcem a také považovaným za kámen nekonečna, zelenými opály - očistnými a omlazujícími kameny rozpouštějícími citové strádání, sněžnými křemeny - kameny zajišťujícími při meditaci spojení s hlubší moudrostí, olivíny - ochraňujícími lidskou auru a uvolňujícími starou zátěž, kterou si nese člověk životem, křišťálem - magickým krystalem majícím schopnost rozpouštět karmickou setbu, šungitem - prastarým minerálem s výraznými očistnými a regeneračními vlastnostmi na živý organizmus, plátkovým zlatem, měděnou spirálou pro posílení - harmonizaci orgonitu, měděnými a bronzovými hoblinkami. 

Velikost : 6,5 x 5 cm

********************************************************

Serpentinit  ( Hadec )

- je uzemňující kámen, který pomáhá při meditaci a duchovních prožitcích. Očišťuje čakry a podněcuje činnost korunní čakry. Otevírá prostor mentálním schopnostem a usnadňuje pochopit duchovní základ života. Pomáhá růstu energie kundalini - duchovní síle člověka. 

 pomáhá získat pocit rostoucí kontroly nad vlastním životem. Vyrovnává mentální a emocionální nerovnováhu a pomáhá vědomě zaměřit blahodárnou energii k existujícím problémům.

- je považován za kámen nekonečna. Je to citlivý, něžně působící kámen, který vás spojí s andělským průvodcem. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek.

- je ideální ve zkoumání minulých životů, neboť vyvolává schopnost soucítit, odpouštět sám sobě a smířit se se vším, čím jste v minulosti prošli. Serpentin pomáhá, proniknout do vyšších sfér, kde pobývají duše mezi životy. Díky tomu je možné dokončit očistu, které se v minulém životě nepodařilo uzavřít.

Zelený opál

- je očistným a omlazujícím kamenem, který rozpouští citové strádání a napomáhá rozvoji vztahů. Díky schopností filtrovat informace a opětovně zorientovat mysl dodává smysl každodennímu životu a současně přináší duchovní perspektivu.

- zpřístupňuje kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí.

Opál - všeobecně -

- opál působí jako ochranný kámen. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni

- opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou.

- umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

- byl opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany. Může sice rovněž působit jako stabilizující prvek citů, ale v některých případech energii spíš rozptyluje a jeho uživatel musí být velice soustředěný, než opál použije ke zkoumání nebo vyvolání emocí. V úvahu přichází i současné použití jiných kamenů.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Tvrdí se, že nošení opálu vyvolává věrnost, loajalitu a spontánní jednání. Současně ale může zesilovat i přelétavost, pokud k ní již nyní máte sklony z dřívějších dob.  

- opál posiluje vůli k životu. 

Sněžný křemen 

- pomáhá nacházet poučení v tom, co prožíváme, a současně se zbavovat odpovědností a omezení přesahujících naše síly. Výborně poslouží lidem, kteří se v nynější situaci cítí jako v sevření.

- ve skutečnosti si ji způsobili jen proto, že mají potřebu cítit se užiteční. Po duševní stránce zvyšuje schopnost taktního jednání a posiluje smysl pro spolupráci. Pomáhá přemýšlet dříve, než promluvíme.

- při meditaci zajistí spojení s hlubší moudrostí, kterou jste dosud odmítali.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě 

- olivín motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie.

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

*********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--