Domů Zboží Od Berki

Organizér či obal na knihu trošku jinak na přání

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Berki

Katalogové č.: 2292877
Zobrazení: 42x
Vloženo: 29.12.2011
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento byl šitý přímo na míru mé zákaznici.

Ráda Vám ho ušiji cca do 1 týdne od přijetí objednávky. Je třeba mě nejdříve kontaktovat vnitřní poštou ohledně látky, kterou budete chtít na přední stranu organizéru - můžete projít prodané zboží  (kromě látky s různobarevnými tlapkami mám k dispozici téměř všechny). Je možné se samozřejmě domluvit i na jiné barevné variantě vnitřku organizéru, pokud to bude v mé moci, ráda vyhovím.

Vnitřek je udělaný tak, aby se do něj vešel diář nebo knížka s tloušťkou hřbetu až 2 cm. Zasunuje se do klop na stranách organizéru. Přední klopa má v sobě kapsu na zip, aby se nevytratily např. karty, doklady a další věci, které je zde možné uložit. Dále jsou k dispozici dvě menší kapsičky na zasunutí různých nezbytností a tunýlky na 2 propisky.

Pokud najdete v prodaném zboží jiný typ organizéru, který se Vám líbí a chtěli byste ho ušít, určitě napište. Pokud budu mít látku, ráda vyhovím! Pozor, tlapková látka je jen v provedení s hnědými tlapkami a smetanovým podkladem, barevné tlapky na černém podkladu už nejsou a nebudou!!!

Údržba - šetrné praní jako klasická bavlna (lépe prát ručně, při velkém znečištění snese i pračku), stejně tak i žehlení.

Velké díky patří úžasné Bellet a jejímu skvělému časopisu Marina, s jehož pomocí jsem tento organizér ušila.

Pokud nakoupíte současně v obchůdku u Ivoan, budete platit jen jedno poštovné. O této skutečnosti nás prosím informujte při provedení objednávky.

    Menu
    --