Domů Zboží Od Esus

Orgonit ,, Keltského Slunce " jantar, tyrkenit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 9298436
Zobrazení: 176x
Vloženo: 14.2.2018
Počet srdcí: 100x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový přívěsek s jantary - ochrannými kameny Slunce a starodávných rituálů, tyrkenity - kameny klidu pomáhajícími s cestami mimo tělo, křišťály - nejsilnějšími zesilovači léčivé energie na Zemi, karneoly - kameny vitality probouzejícími v člověku odvahu a správnou životní volbu, symbolem keltského slunce, měděnými hoblinkami, doplněn je třpytkami.

Velikost - 40 x 7 mm

Očko v barvě stříbra, součástí přívěsku je i černá saténová šňůrka délky 70 cm.

*********************************************************

Jantar

- je kamenem Slunce, který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Zvyšuje důvěru. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické a léčebné vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- jantar se používá pro tlumení bolesti nejen fyzického těla, ale i mysli, pro potlačení negativní energie, zvýšení vitality a pro harmonizaci čaker, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů - jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

Léčivé účinky

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku k ochraně zdraví, na zmírnění příznaků horečky a infekce, bolesti v krku, bolesti hlavy, bolesti zubů a proti nemocem dýchacího ústrojí.

Tyrkenit - modrý Howlit

- projevuje se jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Howlit napomáhá spojení s duchovními dimenzemi.

- s jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá i při cestách mimo tělo a při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na kousek howlitu, můžete cestovat do jiné doby nebo jiné dimenze. - přiložením na třetí oko otevřete cestu ke vzpomínkám na minulé životy včetně „meziživotů" a doby strávené v duchovní dimenzi.

- howlit dává slovní vyjádření ambicím - duchovním i hmotným a pomáhá při jejich naplnění. V duševní rovině - učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Kousek howlitu v kapse dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy.

- howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city - zejména ty, jež mají kořeny v minulých životech.

Karneol

Spirituální účinky

- podporuje přijetí cyklu života a pomáhá odstranit strach ze smrti. Jako starobylého kamene ho bylo používáno k ochraně mrtvých na jejich cestě k posmrtnému životu. Dodává odvahu a podporuje pozitivní životní volby.

- pomáhá při překonání ostychu a nerozhodnosti. Stimuluje odvahu přijmout změny a klást si vysoké cíle. Karneol podporuje povědomí o spojení mezi emocionálním stavem a vnitřním stavu já. Podporuje duchovní energii vedoucí k probuzení talentu a nabízí lásku výměnou za lásku.

Léčebné účinky

- je plný životní síly, stimuluje metabolismus a zásobuje orgány krví. Má také vliv na reprodukční orgány obou pohlaví a zvyšuje plodnost. Pomáhá při menstruačních a menopauzálních problémech. Prospívá v absorpci vitamínů, živin a minerálních látek v tenkém střevě, zlepšuje viskozitu krve a krevní oběh. Pomáhá eliminovat křečové žíly, hemoroidy a podrážděnou kůži. Karneol také pomáhá při krvácení z nosu, revmatismu, artritidě a poskytuje úlevu při depresích.

- karneol je stabilizační krystal, ideální pro současnou dobu. Jeho vysoká energetická hodnota podněcuje tvořivost a pomáhá obnovit ztracenou vitalitu a motivaci. Zlepšuje koncentraci a odstraňuje cizí myšlenky během denního snění nebo meditace. Tento kámen také chrání před závistí, vztekem a záští. Zmírňuje žárlivost a posedlost ve vztazích a je užitečný v překonání sexuální úzkosti a při poruše přijmu potravy.

Způsob nošení - nejlépe účinkuje jako přívěsek. Karneol lze také položit poblíž vstupních dveří, čímž zajistí ochranu domu.

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

Léčebné využití

- je nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému. Podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Výborně působí při hojení popálenin. Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Menu
--