Domů Zboží Od Atelier Five Cats

originální knižní magnetická záložka "midi"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Atelier Five Cats

Katalogové č.: 7108605
Zobrazení: 31x
Vloženo: 7.2.2016
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální knižní magnetická záložka, která se knihy bude držet jako klíště. Už nikdy nebudete muset hledat právě rozečtenou stránku.

rozměry této záložky jsou cca 6 cm x 6 cm, je tedy kategorie "midi"

Použité materiály jsou maximálně kvalitní, bez obsahu kyselin, stálobarevné a netoxické.

Záložka je vyrobena z umělecké akvarelové čtvrtky o vysoké gramáži 300 g/m2, dále jsou v hojném množství aplikovány pigmentové spreje, které tvoří zajímavé barevné přechody a tím činí každou záložku zcela jedinečnou. Vzor záložky je tvořen kombinací razítek, barev Gelatos, gelových strukturovacích médií a akrylových barev Lumiere. Obě části záložky spojuje silná magnetická páska černé barvy.

Každá záložka je doplněna tenkou voskovanou šňůrkou s navlečenými korálky. Korálky jsou plastové a proto jsou velmi lehké.
Záložka je zdobena a lakována i z vnitřní strany. Design přední i zadní části je vždy odlišný. Záložka je ošetřena závěrečným ochranným lakem pro delší životnost.

Každá záložka je originál, nelze vyrobit dvě zcela totožné.
Prosím, nekopírujte mé výrobky. Děkuji.

Důležité upozornění:
Upozorňuji, že není dobrý nápad dávat záložku na hraní malým dětem, které mohou některé její součásti vdechnout, spolknout, případně vložit kamkoli je to v lidském těle možné. Proto berte prosím tuto skutečnost ve vší vážnosti na vědomí a pokud usoudíte, že Váš malý čtenář záložku "opravdu nutně potřebuje", odstraňte ze záložky všechny části, které mohou Vaši ratolest ohrozit. Nejste-li vlastníky dítěte, ale takzvané náhrady zvané "domácí mazlíček", doporučuji řídit se stejným doporučením (vlastní zkušenost).

Menu
--