Domů Zboží Od TREPA

Originální lustr-pedig a přírodní materiály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce360 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TREPA

Katalogové č.: 5365418
Zobrazení: 311x
Vloženo: 2.8.2014
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: STOP OBJEDNÁVKÁM. Děkuji za Vaší přízeň a za pochopení. Pavla Tremlová TREPA

Dostala jsem další příležitost vyzkoušet si umotat tzv. odlehčený lustr. Byl to tvrdý oříšek. Hlavně to bylo stále živé, z jedné strany koule z druhé nedefinovatelný tvar.  A nebyla bych to ani  já, kdybych nezkoušela a nezkoušela, když jsem konečně udělala jeden, tak jsem začala dělat další, ono by to šlo udělat ještě jinak a když byl udělaný druhý tak do třetice "všeho dobrého a zlého" další.

Lustr je z pedigu a širokého přírodního vodního hyacintu, pletený vyplétací technikou a kovaného závěsu ( délka závěsu se může, po domluvě, upravit ), dělaný přímo na míru od kováře Frankie .  Hotový výrobek je mořený. Barva je tmavě hnědá. Průměr stínidla +-50 cm, se závěsem +-100 cm ( délka závěsu je +-50 cm ). Ošetřen je lakem ředitelným vodou, který obsahuje UV filtr ( chrání výrobek proti působení slunečního záření ). Lakovaný je 3x vně a 2x uvnitř.

Elektroinstalaci si každý zákazník zajišťuje sám. Není složitá, ale doporučujeme nechat udělat odborníkem. Lustr je dodáván s kabelem a objímkou na žárovku ( nechat překontrolovat ). Je to kvůli atestu, který by byl v případě zapojeného rozvodu nutný, ale který je také dosti nákladný. Protože každý výrobek je originál, byl by potřeba atest na každý jednotlivý kus a to by hodně navýšilo konečnou cenu.

Foto s kovaným závěsem doplním, nyní pouze nákres.

Cena lustru je s kovaným závěsem +-50 cm dlouhým.

    Menu
    --