Domů Zboží Od re-ce-se

past na trpaslíka - svatební, se jmény a datem

399 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od re-ce-se

Katalogové č.: 10872794
Zobrazení: 212x
Vloženo: 15.9.2019
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ručně malovaná past na trpaslíka připomínající krabici na víno.

Rozměr: 10 x 10 x 30 cm

Uvod: Nedodržovali jste pokyny pro chov zrcadlových nebo svíčkových trpaslíků, nechali v jejich dosahu lihoviny či dostatečně nepřekrmovali kočku a teď si lámete hlavu, kde sehnat nové? Už jste asi zjistili, že koupit se nikde nedají. Zbývá jen lov. 

Jestli si myslíte, že trpaslíka ulovíte sami, tak na to zapomeňte. Jsou to potvory opatrné a ze svých podzemních příbytků skoro nevycházejí. Jejich největším nepřítelem je kočka a alkohol. Ale už vám někdy kočka domů přinesla chyceného trpaslíka? A když to nezvládne ani kočka, tak vy nemáte šanci určitě. Teda měli byste, kdybych vám prozradil, jak na to. Ale to bych byl blbý, když prodávám pasti. 

Takže tato speciální past na trpaslíky pojme až sedm těchto malých potvor. Ale protože správně funguje pouze v poloze na výšku, musíte je chytat po jednom. 

Návod:  Do pasti umistěte náprstek s rumem. Padací dvířka podepřete krabičkou od lentilek. Nepoužívejte dřívka, nejsou blbí, takto chytají kočky. Past umístěte do středně střižené trávy (ideálně 7-9 cm). Svlékněte se donaha, lehněte si k pasti a nehýbejte se. Je dobré se pořádně najíst a napít, trpaslík se obvykle odváží vlézt do pasti po dvou až třech dnech. Když se během čekání pohnete, trvá další tři dny než se vrátí.

Pozor, i když vidíte, že trpaslík vlezl do pasti, neukvapte se. Je hbitý, než pohnete rukou, stihne zdrhnout a ještě vám za běhu vyrvat chlup z nosu. Past sklapněte, až zevnitř uslyšíte hlasité krknutí. Před chytáním dalšího trpaslíka musíte toho předchozího vyndat, jinak vám vychlastá návnadu.      

Když se vám nepodaří odchytit trpaslíka, použijte past jako krabici na víno. 

Na krabici vám napíšeme jména novomonželů a datum svatby, ale asi jste to až sem nedočetli, tak to píšu zbytečně. 

Upozornění:

- výrobek se může v detailech lišit, záleží jak se povede namíchat barvy a vyspat

- pokud je to černé, chytli jste krtka

- pokud je to černé a má to čepičku, chytli jste slavícího krtka

    Menu
    --