Domů Zboží Od Otisk MM

Pejsek razítko

127 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce75 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Otisk MM

Katalogové č.: 878301
Zobrazení: 9x
Vloženo: 24.5.2010
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorské razítko ručně vyryté  rydélky a dlátkami z linorytu o průměru 3,3cm. Držadlo je z bukového dřeva o výšce 3,5cm, soustružené, zavoskované. Razítko je odolné a mnohostranně použitelné:) 

Razítko se může otiskávat na různé podklady ( papír, látka, otisk na keramiku, modurit apod.) Např. lze vytvářet originální přáníčka, exlibris do knížek, potiskávat  dopisní či dárkový balící papír, sestavovat koláže, papírové i látkové ubrousky, šité polštářky, prostírání, pouzdra, dečky atd. Dobré využití mají drobná razítka jako značka na oblečení pro malé děti do školek a na tábory...Děti si rádi oblíbí také svým vlastním razítkem označovat svoje kresby a další výtvory...

Vyzkoušela jsem třeba i otisky svých razítek do těsta na netradiční zdobení sušenek ( je potřeba nekynoucí tvar držící těsto). Prohlubeň otisku se během pečení spatinuje např. kakaem a motiv  krásně vynikne. 

Motivy z razítek tiskneme např. klasicky běžně dostupnými raz. barvami (na trhu je docela výběr- vodou ředitelné, olejové, rychleschnoucí, atd). Zde vystavené razítko je tištěno na ukázku nejběžnější vodouředitelnou modrou razítkovou barvou. Díky tomu razítko k Vám putuje jako nové nepoužité(samozřejmě zabalené v celofánovém sáčku), protože barva lze krásně a jednoduše vyčistit. Na nanášení barvy používáme většinou tiskařské podušky, nebo lze barvu natupovat houbičkou, štětcem a pod. Tisk je možné ozvláštnit vykolorováním např. akvarelovými barvami. Na textil použijeme běžně dostupnou barvu na tisk textilu...Fantazii se k Vaší další kreativní činnosti s razítky meze nekladou...:)

Baví mě pořád dál a dál vymýšlet nové motivy razítek (je to trochu taková závislost:-) polotovary s rýtky si nosím skoro pořád u sebe v kabelce, když je náhodou trochu času, tak si ráda nějaký motiv vymyslím a rýpnu:)) kdyby to jen šlo tak hlavu od rytí nezvednu:) leč jakožto matka dvou čiperů nemám mnoho šancí:)

 Motivy se snažím neopakovat dokolečka a tak razítka existují většinou pouze v jednom originálu. Vyjímečně se uvolím k podobnému motivu, ale vždy s drobnou úpravou.

 

Razítka lze použít pouze pro osobní využití a ne ke komerčnímu prodeji následných otisků. Eventuální prodej jen po dohodě, děkuji za pochopení.

Menu
--