Domů Zboží Od alakala

Peněženka "Domečková"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od alakala

Katalogové č.: 14051195
Zobrazení: 53x
Vloženo: 21.5.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Veselý, barevný a hravý motiv domečků na peněžence Vám vykouzlí úsměv na rtu a když ji vytahnete z kabelky, každý Vám ji bude obdivovat.

Peněženka byla ušita z vnější/lícové strany z designové koženky s motivem "Domečků" a  vnitřní část z bavlněné látky. Vnější část je tak velmi praktická kvůli údržbě, dá se lehce otřít vlhkým hadříkem. Peněženka je uzavíratelná na koženou přezku s drukem. Celková velikost při zavřeném stavu je: 12,5 cm na výšku a 9 cm na šířku.

Peněženka je celá zpevněná vlizelínem a Decovilem (peněženka je pevná). Při otevření je vlevo kapsička na kovové mince, klopa se taktéž uzavírá na druk. Klopa je umístěna tak, aby mince nevypadly. Ve střední části jsou 3 přihrádky na karty (na výšku) a za kartami z pravé strany je ještě jedna kapsa na další karty. Úplně vpravo jsou umístěny další kapsičky na 3 karty (na výšku) a z levého boku opět vstup do kapsy na karty. Za sekcí na karty je ještě jedna velká kapsa na papírové peníze do 500,- Kč se vejdou rozložené (1.000,- Kč a výše přeložené). 

Rozměr úplně rozložené peněženky: výška 12,5 cm x šířka 27 cm

Celá peněženka je olemována šikmým proužkem.

Menu
--