Domů Zboží Od jokersol

Pepík Džíns. Nebaví vás vaše rifle? SKLADEM

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od jokersol

Katalogové č.: 8288365
Zobrazení: 559x
Vloženo: 21.2.2017
Počet srdcí: 62x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Eko, bio, světu friendly - dřevěná malovaná kolečka, dárkové pytlíčky a adventní kalendáře na celý život

Tyhle džíny se ještě před týdnem jmenovaly PEPE JEANS. Parádní značkový rifle! Jenže...byly sice drahý a značkový, ale jinak už jen modrý, rovný, na zip...jako miliarda jiných. Dobrá, některé jsou světlejší, jiné tmavé, klasické, bokovky, slimfit, některé trochu potrhané a některé rovnou prorevmatické (ty s obr dírama na kolenech).

Vzala jsem si je trochu bokem, navrhla jim nové jméno (líbilo se!)  a rozhodla se je odlišit od té miliardy brášků a sestřiček. V manželově skříni jsem našla novou zimní vlněnou šálu (nikdy ji hledat nebude...) a v mé zapomenutou tvídovou sukni (kdysi jsem ji zakoupila s tím, že do ní dohubnu...neznáte to?), připravila jsem si bavlnky, jehly a nitě.

No a pak začal boj. Propíchnout jednou, dvakrát, stokrát, tisíckrát džínovinu je lahůdka. A co teprve ve švech! Nicméně, když se jednou dám do boje přece to nevzdám!

A tak jsou na světě a já vám je tu představuju: RIFLE "PEPÍK DŽÍNS"  VYROBENY 100% HAND VČETNĚ ROZPÍCHANÝCH PRSTŮ!

Vel. 26, pas 74cm, boky 90cm, délka nohavice 108cm.

Čekají na svou majitelku.

Je také možné, že se Vám líbí ale zrovna to není úplně Vaše velikost. A tak, máte-li doma nějaké, které jsou také modré a se zipem ale jinak "prostě rifle", napište mi. Uděláme z nich něco hodně originálního!

Menu
--