Domů Zboží Od PARROT

PICASO BAG * * * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Sleva -30% nejnižší cena za 30 dnů před slevou: 876 Kč
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 12412159
Zobrazení: 125x
Vloženo: 12.4.2021
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Hand made original by PARROT.  

Kabelka Pablo Picaso * Geometrické tvary v kombinaci s ekokůží /koženka. Kabelka je oboustranná, přičemž z jedné strany je výraznější kobinace s červenou a druhá strana mírnější s černou koženkou. 

 **** jediný kus ***** 

**** Na Slovensko posílám teď v ceně 105,- Kč. Přes zásilkovnu. Uveďte prosím do objednávky místo zásilkovny u Vás na Slovensku. Děkuji 

Kabelka je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž - knihy notebook, ale i menší nákup...FA4 v pohodě.   

* Je určena pro ženy, jenž mají rády široký horní okraj, kvůli větší přehlednosti v kabelce. 

*** Ilustrativní velikost kabelky, modelka 168cm ***

ZIG ZAG BAG - RED PARROT®

* Technický popis: velikost L  * jediný kus v tomto provedení *  

* Přední díl: je tvořen souvislým panelem s vytkávaným motivem vetkaných, geometrických obrazců. Zdobeno červenou portou s kroužkem. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. 

* Zadní díl: Svrchní materál shodný s PD, horizontálně členěný, spodní okraj je zajištěn koženým pouzdrem, pro praktičnost proti ušpinění. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny na fixačním lisu. 

* Podšívka: 100% bavlna, sladěná do barvy kabelky, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný/spirálový zip české výroby WICO Děčín, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Vnitřní horní okraj z rustikální textílie - okraj je obloukově tvarovaný. Zip je našitý na koženkový nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

* Uši - koženkové, vyztužené, podšité černou portou, délka 70 cm, tak aby šly uši pohodlně a dobře na rameno, i přes zimní kabát. Šíře je záměrně 4 cm, aby ušiska neřezala do ramene. 

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Square Bag PARROT

* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 i notebook v pohodě. Přední výška 33 a boční výška 36 cm, spodní šíře 38, horní šíře 46 cm, délka ušisek 70cm.

* Užití: dámská praktická, velmi prostorná kabelka, pro ženy, jenž ocení originální kousek a profesionální provedení. 

* Údržba: díky koženým aplikacím praní pouze v ruce, né příliš často! 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně a jedině přes hadru. Kůži a koženku NEŽEHLIT vůbec !!

Made by PARROT since 1989

Menu
--