Domů Zboží Od nauši

piercing z růženínu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od nauši

Katalogové č.: 11297963
Zobrazení: 266x
Vloženo: 7.3.2020
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Piercing do pupíku z disku růženínu a chirurgické oceli.

Vzdálenost průvleku (od kamínku k zavírací kuličce) je 11 nebo 14 mm (v nabídce jsou 2 ks), tloušťka tyčky 1,2 mm, růženínek má v průměru 8 mm.

Jedná se o drobnější šperk, ale je možné nosit i v uších (tedy pokud nemáte dírky píchlé moc vysoko, to by náušnice zakryl ušní lalůček). Nosit jí můžete například jako doplňkovou (druhou) náušnici.
A samozřejmě mohu vyrobit piercing i z jiných kamenů (inspirace viz poslední fota).

RŮŽENÍN
Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. 
Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.
Čistit pod tekoucí (nejlépe pramenitou) vodou. Nabíjet na denním světle (mimo sluneční paprsky), klidně společně s křišťálem.

Menu
--