Domů Zboží Od A.CH

Plakát ŠÍPEK

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od A.CH

Katalogové č.: 10952104
Zobrazení: 604x
Vloženo: 15.10.2019
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kolekce H E R B S

Jedná se o autorskou akvarelovou grafiku ŠÍPKU na jemně béžovém pozadí. Všechny akvarely jsem malovala na akvarelové papíry a následně převedla do grafické podoby. Poté na nich upravila malé detaily, případně z nich vytvořila koláže. Grafiky nakonec převádím do tištěné formy jako plakáty, které si můžete vystavit v rámu nebo bez něj nebo připnout třeba na nástěnku.

Reprodukce vytištěná na kvalitní fotografický papír o vysoké gramáži profesionální tiskárnou. Hlavní předností tohoto papíru je perfektní stálost barev po desítky let oproti klasickému tisku na grafické a křídové papíry.

Cena za plakát je bez rámu.

Velikost je A4 (21x30 cm).

Pokud budete mít speciální přání ohledně velikosti, barev nebo třeba máte individuální přání, napište mi vnitřní zprávou a domluvíme se. Speciálním zakázky jsou vítány. :-)

Ne vždy můžu mít tisk nebo více tisků hned skladem, ale pravidelně je nechávám tisknout. Pokud na tisky spěcháte, napište mi a domluvíme se.

Barevně se grafika může lehce lišit v závislosti na nastavení barev Vašeho zařízení i následným tiskem. 

Obrázek je pouze ilustrační, jedná se pouze o grafický návrh pozadí (designed by https://www.freepik.com/free-psd/painting-mock-up-design_1024836.htm) a plakát je dodáván bez rámu.

Menu
--