Domů Zboží Od Seklanka

Podložka, podtác, pod džbán s triskelionem

789 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Seklanka

Katalogové č.: 9003692
Zobrazení: 143x
Vloženo: 7.11.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Účelem tohoto výrobku je zlepšení energetického působení a revitalizace nápojů které jsou na tuto podložku umístěné. Po 10 minutách se působením harmonické vibrace biologická hodnota nápoje zvýší.

Každý kousek je originál a nikdy nenajdete dva stejné.

Složení: křišťálová pryskyřice, měďené a kovové špony, barevný bílí písek, vlastnoručně vyrobený triskelion z měděného drátu, šungity, heliotropykřišťály, třpytky.

Průměr podtácku pod džbán: 17,5 cm. Výška 1.01. cm

Triskelion: tento symbol, založený na magické trojce, známe také pod názvem triskel, trojnoží nebo sluneční kolo. Spirála sama o sobě je účinný ochranný znak, symbol transformace. Je silným tvarovým zářičem, její síla vychází z kruhu života, z jednoho centrálního bodu. Symbolizuje sluneční kotouč se třemi paprsky. Spirály představují nekonečno, věčnost a neustále se opakující cyklické děje ve vesmíru, na planetě, v přírodě. Minulost, přítomnost a budoucnost.

Sílu energetické spirály znali již staří Keltové, jejich učenci druidové. Vyráběli je z lehkého kovu, tok energetické vibrace cíleně využívali pro zharmonizování organismu, odstranění vnitřního napětí, k příznivému ovlivnění potravin a vody. Keltská spirála (ztvárněná jedním tahem) je symbolem nekonečně opakujícího se tvoření, vývoje a rozpadání světa.

Nosí se jako talisman, dokáže totiž posílit schopnosti a dovednosti. Nošení spirály posiluje vůli a pomůže při změnách ve všech rovinách.

Heliotrop, též zvaný "krvavý kámen" má mystické a magické vlastnosti. Dodává odvahu, zklidňuje obavy,  podráždění, agresivitu a netrpělivost. Ochraňuje, uzemňuje. Zvyšuje intuici a kreativitu, je zdrojem nových sil. Učí nás čelit nebezpečným situacím. 

Křišťál je “energetický posilovač, čistič a harmonizující kámen.

Šungit a Orgonit:

Zdá se, že šungit a orgonit byly stvořeni jeden pro druhého. Šungit neutralizuje nerovnováhu vlnových délek ve svém okolí již i sám o sobě zcela přirozeně a v orgonitu se jeho potenciál ještě více posílí. Nyní se o některých vlastnostech šungitu můžete přesvědčit i vy.

Menu
--