Domů Zboží Od Skočena

Poklidný amplión

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Skočena

Katalogové č.: 3249743
Zobrazení: 165x
Vloženo: 17.11.2012
Počet srdcí: 52x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

,,Pozor, pozor, hlášení místního rozhlasu", městečkem se rozlehne nakřaplý hlas pana starosty. Včera byl v kulturáku bál, asi to trošku přehnal. Hlasivky má namožené z lahodného moku, který celý večer popíjel. Ampliónům to příliš nevadí, poslušně přenášejí podivná hlášení. Ani příliš nepřemýšlí nad tím co vlastně říká. Hlavně že dostanou výplatu. No minule co povídal, ale to snad někdy jindy. Starostové se mění, oni zůstávají. Z výšky pozorují dění v městečku. Lidé na ulici se zastavují, poslouchají srdceryvné vyprávění. Asi zas někomu ukradli králíky. V ulici Květná se lidé nezastavují, neposlouchají hlášení. Dál v poklidu okopávají záhonky, sází růže a petržel. Amplión číslo 07 poklidně mlčí. Minulý měsíc mu nezaplatili. Žeprej špatně zesiloval, žeprej chrčel a sípal. Na zastupitelstvu řekl že měl rýmečku. Byl zdravý, ale na něco se vymluvit musel. Přeci nebude takové hlouposti tlumočit. Teď stávkuje. Však ono se k němu časem přidá celé městečko. Nafoukaný starosta.

Malíček, palec, prostředník, ukazováček a prsteník, vše ve dvojím provedení, pro Vás vyrobily tuto peněženku. Po dlouhém handrování, pošťuchování, dohadování, ústupcích a kompromisech došly ke konečnému výsledku. Na vnější stranu použily lněnou látku, na vnitřní bavlnu. Na čelní stranu za pomocí šicího stroje našily kapsičku na úschovu drobných mincí uzavíratelnou na magnet. Vnitřní prostor rozdělily na několik kolonek. Ušily jednu velkou přihrádku na bankovky, jednu menší chráněnou zipem a několik dalších na ukládání kreditek, vizitek či papírků s důležitými poznámkami. Jo, a aby se peněženka stále sama neotvírala na uzavírání použily magnet. Konečný rozměr je 12 cm na výšku a 9,5 cm na šířku, při rozložení 12 x 18 cm. Ale pozor! Rozměry jsou i s okraji. Tudíž vnitřní prostor je asi o 2 cm menší. Společně se mnou Vám prstíky přejí příjemné pokochání, pokoukání či nakoupení.

Pokud máte zájem o jinou barevnou kombinaci, jiné vnitřní uspořádání, jinou velikost či vlastní námět na motiv na lícovou stranu peněženky neváhejte mne kontaktovat vnitřní poštou. Ráda Vám vyhovím.

Menu
--