Domů Zboží Od Léčivé šperky

Porozumění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5083846
Zobrazení: 9x
Vloženo: 27.4.2014
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Tento šperk jsem vyrobila z překrásných obdélníkových kamenů rohovce a velkých tromlovaných zlomků záhnědy. Celkově by měl působit na zharmonizování vztahů, podpořit komunikaci a dodat nám sebedůvěru, a významně zmírnit deprese. Při nošení tohoto šperku je velmi důležitá očista po každém nošení!!!

Rohovec je druh křemene. Někdo tvrdí, že je to zkamenělé dřevo. Prohlubuje mezilidské vztahy, podporuje komunikaci, vnáší smír a toleranci do rodinného života. Utvrzuje svazek mezi mužem a ženou, přátelský vztah mezi sourozenci, dětmi a rodiči. Pomáhá nám rychle a bez větších problémů zpracovat negativní zážitky a osudové ztráty, vrací nám ztracenou rovnováhu a sebevědomí.

Záhněda je drahokamová odrůda křemene různých odstínů hnědé barvy přecházející až do kouřových tónů. Léčí poruchy centrálního nervového systému, především deprese. Pomáhá nám překonávat silnou závislost na hmotných předmětech, která by nás mohla odvádět od duchovna. Avšak zároveň může být oporou i těm, kteří se nedokáží vyrovnávat s materiálním světem a žíjí tzv. s hlavou v oblacích. Je krásným příkladem symbiózy, mezi Zemí a Nebem, materiálnem a duchovnem, který nám ukazuje protiklady jako jsou např. světlo a tma, které nemusí stát proti sobě, ale naopak vzájemným prolnutím mohou dospět k dokonalé harmonii.

Očista: Jelikož na sebe záhněda bere mnoho negativní energie a je schopna Vás velmi dobře pročistit, je důležité šperk po každém nošení namočit společně s křiťálem do misky s vodou a nechat přes noc vyčistit. Následující den nabíjejte na drůze křišťálu dlouhou dobu a to na nepřímém slunci. Pokud je šperk velmi "znečištěný" (použitý při silné depresi nebo nemocech) čistěte: namočením v misce s vodou do které bude ještě slabě proudit voda. Stačí několik minut pod proudem a volně v misce, to opakovat několikrát. Pak krátce na vystavit přímému rannímu slunci a dále ještě 2 h nabíjet na nepřímém sluníčku. Kvalitní vyčištění se opravdu vyplatí - šperk je Vám potom velikým pomocníkem!

Čerpáno z Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Menu
--