Domů Zboží Od Modrý rak

Povedu tě v temnotách - k zakoupení i jednotlivě

132 Kčza 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené125 Kč
Česká pošta - psaní obyčejné58 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Modrý rak

Katalogové č.: 4630575
Zobrazení: 26x
Vloženo: 16.12.2013
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně není v mých silách vyrábět na zakázku. K dispozici je pouze vystavené zboží. Děkuji za pochopení. :-)))

Tato (nejen) vánoční sada byla vytvořena v rámci kolekce "Světlonoši". I když všechna světla zhasnou, budou nám svítit a ukazovat nám tak náš cíl....

Ozdoby jsou vytvořeny z fluorescentní polymerové modelovací hmoty FIMO, ozdobeny reliéfem a doplněny barevnými korálky.  Na světle jsou bílé, ve tmě (po nasvícení) svítí zeleně. Při pohledu na ně zaplesá srdce nejen každého dítěte. ;-)))

Ozdoby ještě čeká povrchová úprava speciálním lakem na polymerové hmoty. Také budou vybaveny smetanovou a zlatou nitkou na zavěšení jako předchozí sady (viz foto).

Tyto ozdoby krásně oživí dekorované předměty či doplní zabalený dáreček. Nejlépe ale budou slušet vašemu vánočnímu stromečku. Budou také skvěle vypadat jako silvestrovská výzdoba. K této příležitosti jsou v nabídce mého zboží i fluorescentní šperky. Užijete si s nimi spoustu legrace! ;-)))

Váha jedné ozdoby je asi 7 g.

Uvedená cena je za všech 6 ks.

Ozdoby je možno zakoupit i jednotlivě za Kč 22,- za 1 ks. Pokud byste tedy měli zájem pouze o určité kousky, kontaktujte mě nejprve pomocí tlačítka "Poslat dotaz na zboží" v pravé části této stránky.

K dispozici jsou tyto druhy ozdob:

1. Kometa - 2 ks - o rozměrech 65 x 35 mm.

2. Andílek - 2 ks - o rozměrech 61 x 48 mm.

3. Srdce - 2 ks - o rozměrech 43 x 38 mm.

Menu
--