Domů Zboží Od Saffron

Pravý Tyrkys Arizona- (5x4mm) pár č.4

133 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Saffron

Katalogové č.: 11141496
Zobrazení: 42x
Vloženo: 3.1.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Naši slovenští zákazníci mohou provádět bezplatné platby na slovenský účet ve Fio Bance, a.s. v Eurech. A poštovné neplatí již od nákupu nad 80,- EUR.

Krásný pravý a tedy přírodou stvořený tyrkys z USA, pochází ze známého, ale momentálně již zavřeného dolu Kingman v Arizoně. Krásně sytěji tyrkysový v typickém arizonském odstínu.  Surovina byla před broušením stabilizována. (Stabilizace umožňuje broušení) Ručně broušeno na tmelkách (naspod může být malý zbyteček tmelu pro tmelení na tyčku, která pomáhá držet  mini kabošonek  při broušení)  Pár kapiček 5x4 mm  +-0,2mm; cena za pár

Přírodní tyrkys je od pravěkých dob jedním z nejcennějších kamenů. je a byl součástí amuletů, posvátných a rituálních předmětů, šperků i aztéckých masek.. Je to kámen komunikace a to nejen pozemského charakteru. O tyrkysech se píše všechno možné, fakem je, že pravý tyrkys je orpavdu energeticky jinde, než jeho napodobeniny, kterých je na světě desítky druhů. Tyrkys je totiž nejimitovanější kámen na světě. V orientu je tyrkys považován za kámen štěstí, a všichni orientální obchodníci s kameny skutečně nosí prsteny s pravými nádhernými tyrkysy, které se u nich dědí z otců na syny. Já jeho nošení štěstí vnímám tak, že zejména přináší schopnost štěstí t vidět a objevovat v okamžicích každého dne- tady a teď.

Menu
--