Domů Zboží Od Šperky Jana

Přírodní náramek z ČERVENÉHO KORÁLU

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 10014527
Zobrazení: 107x
Vloženo: 30.10.2018
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Chcete jiné náušnicové háčky? Vyměním jak tvar, tak materiál. Objednávky odesílám každý pracovní den. Vaše šperky se k vám dostanou už druhý den po zaplacení.

Náramek z kuliček červeného korálu o průměru 8 mm na pružném silikonovém návleku.

KORÁL vlastnosti:

Jelikož je korál organického původu, věří se, že Vás dokáže spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Věří se také, že dokáže snížit emoce a přinést vnitřní klid. Pomáhá svému nositeli pochopit sama sebe a smířit se s vlastním já. Zvyšuje intuici a představivost. Dodává sílu, usnadňuje dosáhnutí cílů, pomáhá optimisticky vidět všechno, co se děje kolem. Chrání člověka před pocity deprese a úzkosti. Korál podporuje také přátelství, platonickou lásku a mezilidské vztahy v rámci společnosti. Korál v neposlední řadě ochraňuje a odstraňuje stres. Je zejména vhodný pro Raka, Rybu a Štíra.

Čištění a nabíjení

Korál třeba pravidelně čistit a nabíjet na to, aby si zachoval všechny své pozitivní vlastnosti. Jelikož korál pochází z oceánu, jeho čištění by mělo probíhat ve slané vodě. Stačí ho na několik minut uložit do misky se slanou vodou. Slaná voda se dá vyrobit smícháním vody z kohoutku a mořské soli.

Po očištění se kámen osuší a dá se nabít. Protože korál může vyblednout na přímém světle, jeho nabíjení na slunci se nedoporučuje. Místo toho ho můžete uložit na měsíční světlo, případně na čistý krystal.

    Menu
    --