Domů Zboží Od matamity

Přišel čas noci

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od matamity

Katalogové č.: 9666261
Zobrazení: 150x
Vloženo: 24.6.2018
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 22.4 jsem na dovolené. Zboží skladem (ihned k odeslání) mohu odeslat ještě 22.4. 2024. Ostatní zboží ušiji v týdnu od 29.4.2024. Děkuji za pochopení. Mirka Maresová

Opravdu velký a nápadný šperk se stříbrným obsidiánem, zhotoven technikou měkkého pájení z mědi a cínu. Velikost celého šperku je 5,4 x 4,8 cm. Zavěšen na koženém řemínku s prodlužovacím řetízkem - tak jak je vyfoceno na fotografii. (V případě zájmu mohu zavěsit na řetízek - napište do objednávky)

Šperk byl cínován, patinován, ošetřen proti oxidaci a leštěn.  

Všechny šperky dodávám v dárkovém balení.

Obsidián - zavádí vás do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné a dvojaké účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.

 

Menu
--