Domů Zboží Od almabe

Prsten - achát páskovaný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 6176592
Zobrazení: 42x
Vloženo: 26.3.2015
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Autorský prsten s nastavitelným obvodem. Vyrobeno z krásně zbarveného polo průhledného plátku achátu. Hlava prstenu je skutečně velká,  měří 3,5 x 3 cm.  Obroučka prstenu je kvalitní a lze ji mírně roztáhnout nebo stáhnout na požadovanou velikost.  Vnitřní průměr obroučky je standartní velikost 18,1 mm. Prsten je leštěn, patinován  a ošetřen antioxidantem. Prsten bude jistě nepřehlédnutelný.

Achát obecně: Je to kompaktní mikrokrystalický křemen, lesk je skelný až voskový, průhlednost je průsvitná až opakní. Stupeň tvrdosti 7.  Přídavná jména achátu prozrazují buď jeho vzhled  nebo místo původu.Páskované acháty kopírují tvar dutiny, do které achátová hmota vrostla.Podle charakteru nečistot, které křemen pohltil, jsou utvářeny různé odstíny bílé, žluté, šedé, světle modré, hnědé, losové, červené a černé  barvy.

Achát páskovaný  nebo též pruhovaný: Je  ochranným kamenem, zmírňuje stresové stavy a obnovuje tělesnou energii. Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. 

 

Menu
--