Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Astra "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13823459
Zobrazení: 36x
Vloženo: 27.1.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten dotykový se sbírkovým vltavínem ( lokalita Slavče - JČ ) tektitem - darem vesmírných poslů pomáhajícím ,, hvězdným dětem " ve splynutí s pozemským životem.

*******************************************************

Velikost vltavínu : 13 x 18 x 7 mm - ( 2,4 g ), průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí - roztažením na větší velikost.

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************** 

Vltavín 

- je užitečný kámen pro citlivé lidi, pro něž je obtížné pobývat v nynější inkarnaci na Zemi a kteří se nedokážou přizpůsobit strádání a prudkým emocím. Mnoho podobných lidí patří mezi ,, hvězdné děti " které dorazily na naši planetu, aby jí pomohly v dobách přechodu na nové vibrace. Tito lidé nejsou zvyklí na těžké pozemské energie, přičemž je pro ně současně obtížné začlenit svá duchovní těla do hmotných schránek. Proto je pro ně nezbytné uzemnění.

- vltavín spolu s křišťálem, hematitem nebo kouřovým křemenem při tom dokáže pomoci. Vltavín položený na srdce přináší úlevu od stesku po „domově" všem, kdo nepocházejí z této Země.

*****************************************************

Vltavín

- neboli moldavit je kamenem nového věku. Jedná se o jednu z forem tektitů, jimž se přisuzuje mimozemský původ související s dopadem gigantického meteoritu na Zemi. Žárem, způsobeným dopadem nebeského tělesa, se roztavily okolní horniny společně s meteoritem a rozstříkly se do veliké dálky, kde vznikla dnešní naleziště.

- vltavín tudíž představuje splynutí mimozemských energií s Matkou Zemí.

- jedná se o vzácný kámen. V současné době se nachází podél břehů řeky Vltavy a je nepravděpodobné, že by se podařilo objevit kdekoli jinde na světě nové naleziště. Postupem času se zdroje tohoto krystalu vyčerpají. Vltavín se používal od doby kamenné jako talisman či amulet přinášející štěstí a plodnost. Mnoho lidí věří, že napomáhá proměně a vyléčení samotné Země a že nastává čas, abychom energii skrytou v tomto krystalu začali používat moudřeji.

- má velice aktivující vliv na jiné krystaly, které podněcuje k vyšším vibracím. Vltavín umožňuje komunikaci s vyšším já a s mimozemskými entitami. Krystal má svou vlastní kosmickou vyšší duši, díky níž se můžete dostat do kontaktu se samými nejvyššími Mistry a vesmírnými posly.

- pokud budete kámen držet na světle a zahledíte se do něho, dojde k posunu vašeho vědomí. Tento krystal vás zavede do vyšších dimenzí a umožní vám projít procesem růstu. Krystal musí být uzemněný, neboť v opačném případě byste se ocitli bez pevné základny a zbaveni svých vlastních kořenů.

- následky působení moldavitu dokáže stabilizovat energie vycházející z čirého křemene - křišťálu. Vltavín je obdařen mimořádně vysokými vibracemi, které otevírají a čistí různé bloky a harmonizují čakry. Pomáhá do vašeho těla přenést božský plán a urychluje duchovní růst.

- vltavín rezonuje s korunní čarou a otevírá ji, aby dokázala vnímat nejvyššího duchovního průvodce. Pokud položíte krystal na krk, navazuje vltavín spojení s meziplanetárními posly, zejména s těmi, kteří mají na starost ekologický stav Země a její uzdravení.

- je to kámen, který dokáže přesahovat čas. Položený na třetí oko umožní vltavín pohybovat se kupředu do budoucnosti nebo nazpět do minulosti, abyste zmírnili současné trápení nebo pochopili smysl toho, co se odehrává mezi jednotlivými inkarnacemi.

- pokud je něco podobného zapotřebí, dovolí vám cestovat do jiných životů. Spíš než byste se s ním ale vydávali do minulosti /pokud není cílem získání duchovní moudrosti/, vám vltavín ukáže vaše budoucí možnosti. Pod vlivem tohoto krystalu se můžete vydat do budoucího života, abyste pohlédli na důsledky svých nynějších činů. Tak můžete zjistit, co je třeba udělat v současném životě, abyste předešli nepříjemným důsledkům.

- vltavín nemá krystalickou strukturu, díky čemuž vás dokáže vzít na cestu za všechny hranice, jež v sobě cítíte.

V duševním životě

- pomáhá odtrhnout se od každodenních pozemských starostí, jako jsou obavy o peníze a strach z budoucnosti. Vltavín přináší odpovědi na otázky po smyslu současné inkarnace a nabízí spojení s vyšším duchovním cílem, který dokáže zapojit do pozemského života. Podporuje například schopnost empatie a soucitu.

Na mentální úrovni

- podporuje vltavín vše nekonvenční a inspirující. Přináší nečekaná řešení, která vás vedou dál kupředu. Dokáže probudit k životu latentní vzpomínky a umožnit vědomý přístup k duchovním informacím. Napomáhá zbavovat se utkvělých a překonaných myšlenek. Ruší hypnotické příkazy.

Na tělesné úrovni

- vltavín spouští mocné přívaly energie směřující do těla, které mohou mít obrovské metafyzické důsledky. „Stahuje" informace ze záznamů akaši a světelného těla, které je posléze možno dále zpracovat a vědomě používat. Tento proces může trvat jistý čas. Urychlí však duchovní růst a zvyšuje osobní vibrace.

- učí hledat příčiny a zdroje nerovnováhy čímž napomáhá jejich uvolňování a následné rekonvalescenci. Lidé, kterým se nelíbí jeho temně zelená barva, často nemají rádi city, a proto potřebují zažít nepodmíněnou lásku a pocit sounáležitosti. V některých případech může být příčinou kdysi prožité a nyní skryté citové trauma, které je nutno vynést na povrch a řešit.

*****************************************************

Menu
--