Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Božské energie "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14492722
Zobrazení: 97x
Vloženo: 2.2.2024
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten s chryzoprasem - kamenem srdeční a křížové čakry dávajícím člověku pocit, že je součástí vyššího božského celku.

*******************************************************

Velikost kamene : 20 x 14 x 3 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí ( roztažením na větší velikost ).

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, základ bižu, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Chryzopras - Chrysoprasem

 - dává člověku pocit, že je součástí vyššího božského celku. Dokáže  svého nositele uvést do stavu hluboké meditace.

 - již ve starověku se soudilo, že přináší rovněž lásku k pravdě. Tento krystal nabíjí energií srdeční a křížovou čakru a vnáší do fyzického těla univerzální vesmírnou energii.

 - chrysopras má uklidňující vliv na výše uvedené čakry. Pomáhá rozpoznat egoistické motivy skrývající se za vlastním jednáním v minulosti a upozorňuje na jejich důsledky pro osobní vývoj.

 - nastoluje rovnováhu mezi ideály v něž věříte, a vaším skutečným chováním. Překonává nutkání k prchlivým a impulzivním myšlenkám a činům, neboť obrací pozornost svého nositele k pozitivním jevům.

- je kamenem, který se staví proti jakýmkoli odsudkům, podporuje schopnost přijímat sebe samé stejně jako jiné. Pomáhá odpouštět a soucítit s ostatními lidmi.

- také rozvíjí schopnost plynule hovořit a bystře uvažovat. Zahání tísnivé představy, brání vzniku nočních můr - zejména u dětí.

- v citovém životě vyvolává chryzopras pocit bezpečí, jistoty a důvěry.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

********************************************************

Menu
--