Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Dar z nebes "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14075168
Zobrazení: 100x
Vloženo: 4.6.2023
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten s meteoritem Campo del Cielo - magickým a šamanským kamenem přinášejícím vytrvalost - odolnost v náročných časech, podporujícím optimistický pohled na svět.

*****************************************************

Velikost meteoritu : 11 x 10 x 3 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí ( roztažením na větší velikost ).   

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, základ bižuterní. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************

Meteorit Campo del Cielo

- je železný meteorit s místem dopadu Piguem Nonralta, ve španělštině Campo del Cielo, tedy ,, nebeské pole ", nachází se cca šestset mil severozápadně od Buenos Aires v Argentině. 
- hlavní část původního meteoritu měl cca 4 m v průměru. Stalo se tak před čtyřmi až pěti tisíci lety. Campo del Cielo meteorit obsahuje převážně železo a poprvé byl objeven v roce 1576.

Meteorit

- je magickým kamenem, který se používá pro zvýšení vytrvalosti a odolnosti v náročních časech. Je to kámen šamanů používaný k osvícení, podpoře síly, přeměny starého v nové a poznání, že za tmou přichází světlo.
- harmonizuje čelní čakru, posiluje tvořivost, představivost, inspiraci a nápadité řešení problémů. Je velmi silným zesilovačem veškeré energie a podporuje optimistický náhled na život a dosažení vytčených cílů.
- vzhledem ke svému původu se věří, že je schopen připojit se do jiných světů, alternativních říší a spojit se s prastarými bytostmi.

- probouzí spící psychické síly, je silným ochranným kamenem před negativní energií.

- používá se ke stimulování životní energie kundalini. Je považován za kámen odpuštění, štěstí, klidu a míru.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--