Domů Zboží Od almabe

Prsten - jaspis leopardí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 5602505
Zobrazení: 65x
Vloženo: 15.10.2014
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Nepřehlédnutelný autorský prsten s nastavitelným obvodem. Vyrobeno z kabošonu leopardího jaspisu, který má velikost 2,8 x 1 cm.  Vnitřní průměr prstenu je standartní velikost 18,1 mm a lze jej mírně roztáhnout nebo stáhnout na požadovanou velikost. Prsten je leštěn, patinován  a ošetřen antioxidantem.

Jaspis leopardí - byl pokládán za kámen lesních bohů. Ochraňuje před náhlými příhodami a pomáhá jejich svému majiteli správně vnímat a chápat. Posiluje podvědomí. Snaží se na svého nositeli působit tak, aby vedl moudrý a skromný život. Je šamanským kamenem. Když se odpoutáte od vnějšího vidění a soustředíte se, leopardí jaspis vám pomůže naslouchat vašemu vnitřnímu hlasu. Při sledování vnějšího světa tento kámen paradoxně odstraňuje hluboce zakořeněné domněnky a učí nás vidět to, co je, jasně posoudit svou situaci. Leopardí jaspis přináší to, co potřebujete, a nikoli to, co si myslíte, že chcete. Pomáhá při opětovném oživení lásky, která je pohřbena pod tíhou domácích, kariérních, nebo finančních problémů. Pomůže vám ztlumit psychologický a fyzický obraz, když potřebujete zůstat nenápadní. Je to základní kámen pro spokojené kočky. 

 

    Menu
    --