Domů Zboží Od OcelOva

Prsten Nr.1 "Čas zářit!" albit, sklo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 14016788
Zobrazení: 36x
Vloženo: 30.4.2023
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk hodný královny.

Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické kolekce variací na květy.  

Prsten jako z pohádky, vznešený, slavnostní, zářivý. Kdyby Arabela ztratila svůj kouzelný, mohla by určitě nosit tento můj nový zázrak :)
Vyrobila jsem k němu do soupravy brož ve stejném designu.

Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, propracovaností detailů, bohatostí květu, jemnou elegancí a úchvatnou kombinací barev, bílé a zlaté. 
Prostorová modelace květu, poutá pozornost, nikdy se neomrzí, vždy působí velmi zajímavě, vzdušně, noblesně, elegantně. 

Jedná se o výrazný designovaný kousek, nepřehlédnutelný svou velikostí, neopakovatelný šperk s osobností. Na ruce jej budete vidět, vnímat, prozáří Vám každý den. Přísahám, že si jej zamilujete!

Průměr květu max. je cca 4,8 cm. Přestože je velký, příjemně se nosí (i celodenně). Prsten je precizně natvarovaný, aby Vám na ruce nijak nevadil (především v pohybu prstů).

Velikost je nastavitelná, lze přizpůsobit pro každou ruku. Výhodou je, že jej lze jednoduše upravit např. v létě, když vám prsty lehce napuchnou, tak jej povolíte, naopak v zimě zase utáhnete dle potřeby. je to velmi jednoduché.

I když působí subtilně, je velmi pevný, běžným nošením jej nemáte šanci zničit. Obvykle již třetí den se s ním (respektive jemu podobným) dámy "sžijí" a nevadí jim ani když sahají do kabelky ani při úpravě vlasů.

Prsten je ozdoben bílými zlomky albitu a zlatými broušenými skleněnými rondelkami dvou velikostí.

Prsten je vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o pěti různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii.Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let a jsou prakticky bezúdržbové.

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--