Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Pán Bouří "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13494933
Zobrazení: 63x
Vloženo: 18.8.2022
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten s výběrovým pietersitem - kamenem ,, Bouří a Blesků " - kamenem nabitým energií, aktivujícím čakry sakrální a solar plexus, pomáhajícím svému nositeli zůstat otevřen v dobách změn a vybrat si to nejlepší z toho, co se s námi děje.

*******************************************************

Velikost kamene : 15 x 12 x 2 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí - roztažením na větší velikost

Je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, základu z nerez oceli, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

********************************************************

Pietersit - vzácný druh brekcie tygřího a sokolího oka

- je kámen blesků, nabitý energií. V jeho žíhání je zakleta sama podstata - síla a krása letní bouřky, lze v něm spatřit brilantní záblesky zlatého světla uprostřed vířících mraků v nejhlubší modré barvě. Proto je také znám jako kámen ,, Bouře ".

- tak jako blesky a bouře čistí vzduch a obnovují některé věci v přírodě, pietersit od nás odvádí negativní energii a vyjasňuje náš emocionální zmatek, čistí naši auru a obnovuje tak náš klid a vnitřní rovnováhu. 

-  pomáhá nám zůstat otevřeni v dobách změn a vybrat si to nejlepší z toho, co se s námi děje. Je považován za ,,  Klíč k Nebesům " . 

- současně poskytuje aktivaci sakrální a solar plexus čakry, stejně jako čakry třetího oka, což vytváří silný nárůst energie naší osobní vůle a schopnosti intuice.

- je energie projektové i recepční zároveň. Patří planetě Mars a Saturn a náleží elementu Ohni a Zemi. Pomáhá při komunikaci se spirituálními průvodci nebo totemovými zvířaty. Kombinuje energii země a slunce a dodává nám na praktičnosti při rozhodování, zvyšuje fyzickou energii a zlepšuje psychické schopnosti. Je to velmi silný kámen, který nás vyžene do osobních proměn.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--