Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Paparadža "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13571578
Zobrazení: 41x
Vloženo: 28.9.2022
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný cínovaný prsten se vzácným surovým safírem paparadža - kamenem duchovní moudrosti potlačujícím depresi a uvádějícím do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu.

*******************************************************

Velikost kamene cca 9 x 7 x 3 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí ( roztažením na větší velikost ).   

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, základ nerz - ocel, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

********************************************************

Safír paparadža je vzácný druh safíru barvy oranžové, růžovooranžové až lososové.

Safír

- je známý jako kámen moudrosti, přičemž každá barva má spojení s konkrétními znalostmi. Umožňuje soustředění, uklidňuje mysl a zbavuje ji nežádoucích myšlenek i duševního napětí.

- safír vnáší do mysli klid a jistotu, čímž uvádí do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu a současně udržuje rovnováhu uvnitř těla.

tento krystal potlačuje depresi a duchovní zmatek. Podporuje soustředění. Přináší prosperitu a přitahuje k majiteli dary všeho druhu. Položený na krku odstraňuje zklamání a napomáhá vyjádření vlastního já.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

********************************************************

Menu
--