Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Proměny "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14027347
Zobrazení: 78x
Vloženo: 6.5.2023
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten dotykový s výběrovým čaroitem - kamenem proměny pomáhajícím člověku překonávat strach z neznáma a blahodárně ovlivňujícím duši svého majitele.

*******************************************************

Velikost kamene : 20 x 12 x 9 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí ( roztažením na větší velikost ).

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, základ nerez - ocel, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Čaroit

- receptivní kámen, přiřazen planetě Jupiter a Neptun, elementu vody - je to kámen proměny, napomáhá ovlivňovat pozitivně duši a překonávat strach, obzvláště ten hluboce zakořeněný.

- pomáhá se vyrovnávat s mimořádnými změnami na duchovní úrovni, má velkou harmonizační moc na tělesné i duchovní úrovni, probouzí bezvýhradnou lásku sám k sobě a pomáhá vyrovnat se s našimi zápornými vlastnostmi, uvádí do rovnováhy naše zmatené emoce.

- rozpouští stres, obavy, posedlost, frustraci, přeměňuje negativní energii v klidnou sílu a pocity nerovnováhy uvádí v harmonii a uvolnění. Probouzí srdeční a korunní čakru, pročišťuje auru a ukazuje způsob nápravy karmických předurčení.

- dodává energii vyčerpanému organismu, je vysoce účinný čistič fyzického těla. 

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--