Domů Zboží Od magaela

Půlvěnček "když padne rosa na meruňkový sad"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5948889
Zobrazení: 66x
Vloženo: 23.1.2015
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice, i když momentálně úřaduje stále paní zima, dílnička Magaely si pro vás teď připravila teploučké jarní novinky, plné květů a slunečních paprsků, které rozzáří každý jeden den. Nechte se hýčkat a vstupte na jarní louku, probuďte vílu, která je ve vás ukryta.
Hlavním zdrojem inspirace byla pro Magaelu příroda, která je všude kolem nás, pro někoho možná fádní, ale pro Magaelu kouzelná, neopakovatelná, svobodná, barevná, stále živá a stále se měnící, tak, jak se mění roční období, tak, jak mění svůj tvar země a v ní se nacházející stromy, zvířata, tak, jak plyne život od časného jara do pozdního podzimu zimy a žena, žena která je a vždy bude dokonale nedokonalá, dívčí ženská, jemná, něžná i silná a vytrvalá ... milující.
Půlvěnček, který vám tentokrát představuji, je laděn v příjemné meruňkové barvě, která evokuje vůni a slaďoučkou chuť šťavnatých meruněk v babiččině sadě. No není to jen vůně plodů, ale i květin, krásných jako sama žena. Věneček je doplněn o štrasové kamínky - drobounké kapky rosy padající na meruňkový sad.
Půlvěnček je vyroben z textilních květů, trávy, štrasových kamínků, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

    Menu
    --