Domů Zboží Od votiperky

Quietbook - Zima

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od votiperky

Katalogové č.: 9886819
Zobrazení: 189x
Vloženo: 18.9.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Knížka plná aktivit pro rodiče a děti. Určená pro společné hraní, vyprávění a procvičování drobné motoriky. Obsahuje malé díly (knoflíky) a její použití u nejmenších dětí je proto na zvážení rodičů. 

Látková knížka o rozměrech 26x26 nabízí šest stránek plných aktivit, ušitých převážně z bavlny, doplněných filcem a knoflíky. Jednotlivé stránky z kvalitních bavlněných látek jsou vyztužené ronofixem, aplikace jsou podlepeně dvojnásobně. Zapínání knížky je jednoduše na knoflík a gumičkové ouško. Některé detaily jsou ručně vyšité. 

Na první stránce je sněhulák - skládačka se suchým zipem, na druhé stránce je ptáček, který může zobat zrníčka (vyšitá), ale protože je připevněný na patentce, může také odletět pryč. 

Protože jsou v zimě Vánoce, je na další stránce dáreček. Můžete ho rozbalovat a zabalovat, zavázat stuhu, správně poskládat jednotlivé "chlopně". Na další stránce je vánoční stromeček, s ozdobami a šňůrkou, kterou místo řetězu provléknete kroužky. Spojovat je můžete náhodně nebo podle barev...

V zimě taky sněží, ale může také pršet. Na další stránce je srážkové "počítadlo". Jedna, dvě nebo tři oboustranná kolečka, z jedné strany kapička, z druhé vločka. Počítejte, kombinujte, otáčejte...

A když bude zima, je třeba se teple obléknout - zapnout bundu, zavázat šálu a hurá ven...

Menu
--