Domů Zboží Od PARROT

ROSSE FLOWER * BIG BAG * no. 01 * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 9412679
Zobrazení: 253x
Vloženo: 20.3.2018
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Hand made original by PARROT. Vyrobeno v páru s malou příruční kabelkou... viz přílohové foto. 

Pravá kůže, eco kůže, tkaná designová látka se vzorem krásných, růžoých květůzámeckým vzorem a variace různých přírodních rustikálních materiálů /bavlna, len, juta, celtovina atd/ taková je nová opravdu velká kabelka určená pro spoustu vašich věcí včetně FA4 a notebooku. 

Kabelka je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž - knihy notebook, ale i menší nákup...  

Je určena pro ženy, jenž mají rády široký horní okraj, kvůli větší přehlednosti v kabelce. 

*** Ilustrativní velikost kabelky, modelka 168cm ***

ZIG ZAG BAG - RED PARROT(R)

* Technický popis: oboustranná kabelka * vel. L - XL * jediný kus *  

* Přední díl: je tvořen sešitím menších panelů ve stejné kvalitě a s takanou rustikální textílií s květy. Zdobeno khaki portou. Dno a spodní část je z eco-kůže kvůli praktičnosti a zajištění proti oděru a ušpinění kabely. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. 

* Zadní díl: horizontálně členěný, podobně kombinovaný jako PD z  více materiálů, zdobený kalounem a květovanou látkou. Spodní část opět eco-kůže. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny na fixačním lisu. 

* Podšívka: bavlna/popelín/polyamid, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný zip české výroby WICO Děčín, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Vnitřní horní okraj z rustikální textílie - okraj je obloukově tvarovaný. Zip je našitý na koženkový nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

* Uši - hnědá eco kůže - podšité černou portou, délka 80 cm, tak aby šly uši pohodlně a dobře na rameno, i přes zimní kabát. Šíře je záměrně 4 cm, aby ušiska neřezala do ramene. 

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Square Bag PARROT

* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 i notebook v pohodě. Přední výška 33 a boční výška 35 cm, spodní šíře 38, horní šíře 45 cm, délka ušisek 80cm.

* Užití: dámská praktická, velmi prostorná kabelka, pro ženy, jenž ocení originální kousek a profesionální provedení. 

* Údržba: díky koženým aplikacím praní pouze v ruce, né příliš často! 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně a jedině přes hadru. Kůži a koženku NEŽEHLIT vůbec !!

Made by PARROT since 1989

Menu
--