Domů Zboží Od Gløgg

Rouška

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Gløgg

Katalogové č.: 11373708
Zobrazení: 80x
Vloženo: 4.4.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Postupně přecházíme k šití kalhotek na objednání. Tento přístup nám umožní smysluplnější nakládání s materiálem i financemi. Pokud nevidíte v naší nabídce kalhotky, které byste potřebovaly, napište si nám o vzorník. Rády vám nachystáme kalhotky přímo podle vaší představy.

Rouška z dvojité vrstvy látky. Obě vrstvy jsou ze 100 % bavlny, často bio bavlny evropské, americké nebo japonské výroby. Rouška se dá nosit oboustraně. Pohodlné zavazování tkalounem ušitým z bavlněného batistu od Atelier Brunette.

Způsob oblékání - roušku přetáhneme přes hlavu (provlečený tkaloun bude za krkem), umístíme na obličej a konce tkalounu přitáhneme a zavážeme na týlu hlavy. 

Použití - roušku po dvou až třech hodinách nošení sundáme z obličeje, zalijeme vroucí vodou z varné konvice, po několika minutách vodu vymačkáme, dáme usušit, vyžehlíme. Čistýma rukama nasadíme novou, čistou roušku.

Vzor na jednotlivých rouškách může být posunut, ušila jsem více kusů. Vnitřní bavlněná látka se může u jednotlivých kusů lišit, vždy se jedná o ladící designový vzor.

Tyto roušky šiju pro radost, protože si myslím, že ta je potřeba v každé chvíli. Velice pečlivě jsem ladila střih a vybírala materiály tak, aby byly krásné, pohodlné a funkční zároveň.

Menu
--