Domů Zboží Od znojmačka

rouška dospělá - ŠKOLA

66 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od znojmačka

Katalogové č.: 12012649
Zobrazení: 9x
Vloženo: 29.11.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

Rouška-dámská velikost nebo i pro větší děti cca II.stupeň, 12+ let (vždy prosím ale měřte, každý má jiné proporce obličeje) můj 12-letý syn na jaře nosil ještě menší dětskou velikost, teď na podzim už nosí ty pro větší děti, rozměrově uvedena jako DOSPĚLÁ (dámská velikost).

upozornění:tato rouška je bavlněná, avšak z látky ze silnější gramáže, z tzv. potahové látky.

Některé vzory jsou u mne nabídce v obou velikostech- dětská i dospělá a zde ve fotkách vyfoceny spolu jako 2 roušky u sebe pro porovnání velikosti.

 

VZOR, BARVA: popsaná tabule

ROZMĚRY: délka rozložené roušky 24,5 cm, výška 13,5 cm. Rozměry jsou orientační, může se mírně lišit +- v rámci nějakého milimetru.

DOSTUPNÉ VARIANTY VELIKOSTÍ V TOMTO VZORU: DĚTSKÁ- ( menší děti cca I.stupeň) , DOSPĚLÁ-(dámská, VĚTŠÍ děti- cca od II. stupně)

MATERIÁL: vrchní část různobarevná bavlna, vnitřní část bavlna bílá, viz foto. 

GUMIČKY na rouškách jsou speciální rouškové, (barva šedá nebo bílá), jsou velmi příjemné na nošení, opravdu zlehka a optimálně se přizpůsobí, netahají, netlačí, neškrtí, netáhnou. obvykle dávám do roušek trochu větší délku než je potřeba, protože ubrat se dá vždy, přidat nikoliv, tak abyste si mohli délku podle sebe později přizpůsobit. Gumičky nejsou napevno přišity, tudíž stačí VYTÁHNOUT gumičku s uzlíkem ZEVNITŘ TUNÝLKU VEN, DOPORUČUJI nejprve udělat další ROZMĚROVĚ VÁM VHODNÝ uzlík přes prst POD původním uzlíkem a AŽ POTÉ ten PŮVODNÍ uzlík odstřihnout, abyste předešli zbytečnému třepení dřív, než si upravíte délku podle sebe.

ÚDRŽBA: prát na 40°C, žehlit na II. stupeň

POZNÁMKA: Já jsem na jaře roušky většinou vyvářela v hrnci nebo občas prala v pračce na 90°C, při tomto však barvy mohou více blednout, velikost se o trochu srazit. V současné době peru v pračce na 40°C bez pracího prášku, aviváže, ale jen s DEZINFEKCÍ NA PRÁDLO. Po dokončení programu dám ještě extrarychlý program bez čehokoliv, aby se to přepralo už jen a POUZE ve vodě, abysme neměli na obličeji zbytečně než by bylo nutné- chemii z praní s pracími, v našem případě dezinfekčními prostředky. Po usušení roušky přežehlím a to tak, že nejprve je zcela obrátím a vyžehlím tak vnitřní bílou stranu (abych vevnitř neměla zbytečně přežehlené pokrčení třeba a rouška se pak příjemněji nosila na obličeji. Poté obrátím a přežehlím už z té vnější strany. Já sama žehlím parní žehličkou i na nejvyšší stupeň, ustály to bez problémů všechny roušky, které jsou zde vloženy.

VŠECHNY ROUŠKY JSOU DVOUVRSTVÉ- vnější strana vzor, barva + vnitřek vždy bílý.

Všechny roušky jsou zvlášť foceny, protože někdy vyjde na vzor tak a někdy jinak, sama nemám ráda, když se musím řídit všeobecnější fotkou a pak čekat, jak to bude konkrétně pro mě.. jsem detailista :-) takže co je nafoceno, TAKOVÝ kupujete konkrétní kus. Dalo mi to focení po více fotkách od jednotlivých kusů ovšem docela zabrat :-) obvzlášť, když to detailista fotí až všechno najednou, tomu se pak říká hezký den :-)

    Menu
    --