Domů Zboží Od KdoToKdySlyšel

Rozmarný den v mlhové - poslední kousky 1m+1,3m

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od KdoToKdySlyšel

Katalogové č.: 4128094
Zobrazení: 368x
Vloženo: 1.8.2013
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Není v našich silách zde na Fleru držet skladové zásoby aktuální a doplňovat novinky. Máme vlastní kamenný i online provoz. Líbí-li se Vám některá z látek, napište, třeba ji ještě mít budeme... S láskou a radostí Jana

Cena za 10 centimetrů látky v šířce 110 cm. Množství látky v metráži zadávejte jako násobky deseti (2 = 20cm látky v šířce 110 cm atd.).

Nördika je nová svěží kolekce s nádechem retro i nostalgie. ,,Představuji si malebnou chaloupku kdesi v údolí někde na severu Evropy. Místo kde se potkává teplé a studené, světlé i tmavé, sladké i trpké," píše na svém blogu Jeni Baker. Ačkoliv je Jeni velmi mladá, Nördika je už její druhá kolekce pro Art Gallery Fabrics. Inspiraci pro Nördiku hledala ve Skandinávii (tak název to tak trochu napovídá, že :) a zároveň zúročila svůj obdiv k designu poloviny 20. století. Pokud hledáte inspiraci a vládnete alespoň trochu angličtinou, doporučuji Jenin blog - najdete tam množství střihů a nápadů. Viz //www.incolororder.com/p/tutorials_21.html

Z kolekce Nördika jsem vybrala čtyři vzory, které se mohou, ale nemusí kombinovat. Výrazný a hodně netradiční panel látky je k dispozici ve dvou odstínech - šedé a tmavě modré. A stejně jako Jeni mám též slabost pro klasické vzory a tak jsem dva zkusila vzít. Naživo jsou tuze krásné. Ach, kdybych jen měla čas šít vše, co si vysním :) Jeni zatím ušila šaty i šatičky a taky parádní tašku. Viz fotky ;)

Šířka: 114 cm

Materiál: 100% Pima bavlna neorganického původu. Pima bavlna je odrůda bavlny, která roste převážně v Peru, na jihozápadě Spojených států a Austrálie a je považována za jednu z nejvíce jakostních odrůd na světě. Je ceněna především pro svoji odolnost a vysoké absorpční schopnosti. Uvádí se, že Pima bavlna vydrží až o polovinu déle než tkaniny z jiných druhů bavlny. Na absorbci ale pozor. Prý při vysoké absorpční schopnosti se snadněji tvoří fleky, když se něčím tekutým pokecáme. Takže dámy, v Pima bavlně se chovejme kultivovaně ;) Mimochodem jméno Pima tato bavlna získala po jednom z indiánských kmenů Severní Ameriky, který zde jako první tuto odrůdu začal pěstovat.

Menu
--