Domů Zboží Od sluncevnas

Rozverně hravý - VÝPRODEJ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluncevnas

Katalogové č.: 5176241
Zobrazení: 32x
Vloženo: 27.5.2014
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !!! Při nákupu nad 350,-kč, dárek v hodnotě cca 100 Kč zdarma :o))!!!

Orgonitová polokoule vyrobená s vloženými jednohrotými křišťály a růženínem.

Při výrobě je do orgonitu vložena pozitivní energie a léčebný záměr.

Využití: díky silné orgonové energii je jeho dosah značný. všechny živé organismy v jeho dosahu prospívají (lidé,zvířecí mazlíčci,květiny,..)

Orgonit odbourává stres, harmonizuje osobu i její okolí, příznivě působí na odpočinek i spánek. Při využití v chladničce je prokázáno, že kromě stažení výkonu chladničky, potraviny nepodléhají tak rychle zkáze, déle vydrží ovoce, zelenina, uzeniny, maso. Nastrouhaný sýr neoschne.

Rozměr: 6x3,5cm

Lepidolit je velmi nápomocný při zmírňování stresu a deprese . Obsahuje lithium a pomáhá při stabilizaci výkyvů nálad a návalů strachu nebo paniky . Odstraňuje malomyslnost, překonává nespavost. Je vynikající při překonávání jakékoliv citové nebo duševní závislosti včetně anorexie. Jako kámen přechodu odhaluje a přeměňuje staré duševní vzory a překonané způsoby chování . Vede k nezávislosti a dosahování stanovených cílů bez pomoci zvenčí. Podporuje intelektuální a analytické schopnosti. Díky své schopnosti podporovat objektivitu a soustředění urychluje rozhodování. Pomáhá nám abychom se soustředili na to, co je důležité. Je to kámen, který přináší klid, zklidňuje neklidné spaní a emocionální stres.

Menu
--